20.9.2009

Minä, Hosuli

Minä olen.. hyvin hiljainen. Puhun harvoin, koska usein ujostuttaa, niin on helpompi kuunnella muiden puhumista. Seuraan tarkasti, vaikka joskus näytänkin poissaolevalta. Tarkkailijan osa on  mukava. Minut on virkattu villalangasta. Asun muuan purkissa, johon on liimattu timantteja, mutta pidän myös eräästä punaisesta peltipurkista. (Jonka sisällä on tällä hetkellä korppujauhoja.)

Minut luotiin kippurasormiseksi (sekä varpaiseksi.) Kirjoittaminen on hieman hankalaa sormieni takia ja pyydänkin anteeksi mahdollisia kirjoitusvirheitä.
Olen... harvakseltaan tunnettu ja usein unohdettu Muumilaakson tarinoiden sivuhenkilö. Minut on kuitenkin keksitty! (Kuvassa tuo kattilapäinen.)

Usein minulta tullaan kysymään kuka olen, ja vaikka tiedän tarkasti vastauksen ja vaikka sisälläni kuplii tuhansia tarinoita, en uskalla sanoa sitä ääneen. Niinpä hakaneulalla minuun on kiinnitetty lappu jossa lukee: "Moi, oon Hosuli."

Tove piirsi minut muutamiin seikkailuihin, jotka liittyvät Muumipapan villiin nuoruuteen. Ohessa kuva, jossa olin mukana reissussa Fredriksonin ja monien muiden kanssa. Mukana oli muuan tahmatassu, Nuusku, Mymmelin tytär, Fredrikson ja Muumipappa. Jos olen unohtanut jonkun, en ole tehnyt sitä tarkoituksella.Jalkani ovat eri pituiset (ja eri väriset), Se tekee minusta erityisen! 

Terveisin: Hosuli, Neulottu Pieneläin

3 kommenttia:

Tässä käpäläni! Tartu siihen!