21.10.2009

kirjastopäivä

Olen viettänyt hiljaiseloa viime päivät. Unohduin jostain syystä laatikkoon ja siellä olikin mukavaa enkä viitsinyt tulla pois ollenkaan. Ehdin saada yleistä sekamelskaa askartelutarvikevarastossa. Sain muunmuassa solmuun muutaman koristenauhan. (erityisesti se punaraidallinen silkkinauha oli kiva tuttavuus!) Nojoo, ei siitä sen enempää.
Matkustin bussissa, jossa aloin voimaan huonosti. Suuntana oli Malmin kirjasto. Taisin mennä pummilla, koska liikenteeseen ei myydä pieneläinlippuja. Kuten ei moneen muuhunkaan paikkaan.

Suomen Hosulisäätiön päätoimen apulaisvarajohtajana koitan kuitenkin työskennellä erinäisten hosuliasioiden hyväksi, joten kaikki Suomen Hosulit, aikamme koittaa pian!
Kirjastossa oli kirjastoksi sangen kova meteli, mutta viihdyin siellä tunnin jos pari. Kirjoja on mukava tutkailla! Sitäpaitsi hyllyjen välissä on sopivia koloja toimittaa tarkkailijan virkaa.

Malmin kirjasto
Tosin mikäli oikein luin ja ymmärsin, tuolla talossa on muutakin kun kirjoja ja muuta mitä kirjastossa tapaa olla. Käytäviltä kuului ääniä, joku oli laulutunnilla ja veikkaan että yksi pieni poika kantoi torvea mukanaan! Voi kun pääsisi joskus sellaiselle soittitunnille!

Keskustasta löysin yksinäisen koiran. Pysähdyin juttelemaan sille. Näyteikkulaeläimenä olo kuulema kyllästytti sitä. Kaikilla on kova kiire, ja joka kerta, kun joku vaivautui edes vilkaisemaan, oli koira hieman iloisempi.Tässä kuvassa minä juttelen koiralle ja tasku ottaa kuvaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat soperruksen!