27.10.2010

Suloinen tarvikevarastoniHaluan esitellä teille valkoisen puurasian, joka ei tietenkään ole ihan mikä tahansa hupsu kapine.

Tämä NappiRasia majoittuu eteisen puisen lipaston (jossa on kultaiset miellyttävät vetimet) päällä. Vien teidät nyt hyvin yksityiselle kierrokselle tarvikelaatikkooni. En näyttäisi tätä kenelle tahansa!

Yksinäinen kimallenappi, jota en ole tohtinyt vielä ommella mihinkään.

Ystävänpäiväpöllö.
(Ompelin tämän muuan pöllön vanhoista jämäkankaista.)

Langanpujoitin lankoineen.

Säilytän nappeja useammassa paikassa kerrallaan. Olen tullut siihen lopputulokseen loputtomien etsimisten jälkeen, että olisi kovin surullista jos koko nappikokoelmani katoasi tuosta noin vaan. Turvaan keräilyesineideni olemassaolon säilyttämällä arvoesineitä monessa eri kokoelmassa. Yksi kokoelma sijaitsee vessan kaapissa kuvallisessa lasipullossa.(Lupaan esitellä sen teille vielä joskus!)Eräs toinen takuuvarma paikka on käyttämätön kenkälaatikko ja yöpöydän ylimmäinen kolo.

Mukavia, lähinnä koristekäyttöön tarkoitettuja nappeja.
Toisinaan pysähdyn kadulla poimimaan arkinappeja talteen, en voi sille yksinkertaisesti mitään, mutta täytyyhän minun pelastaa ne yksinäiset tippuneet esineet mukaani.

Käyttönappeja arkisessa käytössä.

Toisinaan kannan ompelutarvikeliikkeiden alennusmyynnistä paperipusseissa kymmenittäin samanlaisia ja erilaisia nappeja kotiini erilaisiin kokoelmiin. Se ilahduttaa minua suuresti.

Maailma on täynnä syksyä ja ihmettä, ja jaksan ihmetellä sitä ulkona kulkiessani. Lehdet jäätyvät, ja olen onnellinen eripituisista jaloistani, ja siitä että saan aina taskukyydin sinne minne ikinä olen menossa.

Tasku on töissä koulussa, ja aion pyytää, jos joku päivä saisin mennä mukaan ja nähdä minkälaisia aikuisia Helsingin lapsista on kasvamassa!

Tahdon esittää teille keskiviikon kysymyksen:
Missä sinä säilytät nappejasi?

Siihen asti, pitäkää nenänne lämpiminä!

4 kommenttia:

 1. Mee ihmeessä käymään koulussa!

  VastaaPoista
 2. Täällä nappeja pidetään vanhassa kahvipurkissa hyllyn päällä, lasipurkissa astiakaapin perimmäisessä nurkassa ja ompelurasiaankin on muutama saattanut eksyä.

  VastaaPoista
 3. Omistan aika vähän nappeja, mutta nyt viimeisimpänä tähän makuuhuoneen pöydälle on ilmaantunut neljä pientä nappia, siinä ne ovat. Loput viisi hienoa, ruskeaa, isohkoa nappia ovat hukassa.

  VastaaPoista
 4. Minun nappini ovat puna-kultaisessa purkissa ja eräässä pahvirasiassa. Niitä on kovin vähän ja ne ovat vain varanappeja vaatteisiin. Muutaman napin olen ostanut villatakkia varten, joka ei ole vieläkään valmis!

  VastaaPoista

Saat soperruksen!