2.12.2010

Autuas odotus

Tämän talon joulun odotus on virallisesti avattu! Se alkaa tuntua joka töppösessä ja varpaassa.Tuossa muutama odotuksentunnetta kuohuttava valokuva. Muutun kohta kermavaahdoksi.

Olen jo aiemminkin maininnut, että oman jouluni tekee valot. Niitä voi silti ja siitä huolimatta olla liikaa, en halua että kotikolomme alkaa muistuttaa sirkusta (vaikka sirkuksesta kovin pidänkin). Maltti myös koristelussa!Kirkkojen kattokruunutkin ovat osa joulua!Kuusenkoristeeksi voi käydä monenlaiset pienesineet. Itse olen viettänyt esimerkiksi viime joulun osittain kuusenkoristeena. Käsi väsyi, mutta oli ehdottomasti kaiken vaivan arvoista.

Mikä tekee sinun joulusi? Valot? Tuoksut? Puuhastelu? Järjestäminen? Kutkutus? Lumi? Pakkanen?

3 kommenttia:

 1. Korttien tekeminen.

  VastaaPoista
 2. Voih! Lumi ja pakkanen ehdottomasti, tuntuu siltä että tontut kurkkivat joka kolosta. Piparkakut myös, valot. Perhe. Lahjatkin ovat kivoja ja niiden hankkiminen, mutta se voi olla myös stressaavaa.

  VastaaPoista
 3. Odotus, se kun pimeyttä on kestänyt jo pari kuukautta ja yhtäkkiä joka paikkaan alkaa ilmestyä valoja, tortut, piparit ja glögi, aattoiltapäivän hämärä kahvihetki.
  En tiedä kuinka tästä joulusta voi selvitä, kun ei koe sitä kahvihetkeä. Saa nähdä mikä tällä kertaa tekee joulun, kun on niin erilaista.

  VastaaPoista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!