26.12.2010

Nappiaskartelua

Napit on yksi suosikeistani. Keräilen niitä kokoelmiini. Omistan valtavasti nappeja, mutten tohdi käyttää niitä askarteluihini kovinkaan usein.


Mistä saisinkaan hankittua lisää nappeja, jotta voisin askarrellakin niistä joskus jotain? Ompeluliikkeiden napit on yksittäishinnoiteltuja ja tuhottoman kalliita. Tässä kuvassa joku jossakin on somistanut hiuspantansa napilla.

Olen koonnut tähän hauskoja kuvia ja ideioita, joihin olen törmännyt.


Nappeja säilötään myös meillä näin.

Vastaavaan olen törmännyt jossain blogissa jo aiemmin, mutten nyt muista missä. Hauska joka tapauksessa, vaikkei ehkä kovinkaan käytännöllinen.


Punainen nappi somistaa monen asian. Punainen ja harmaa on hauska yhdistelmä. Tonttujen värit, tai sitten ihan muuten vaan.


Hyvä idea, mutta kuvittelen jo kauhulla oman nappikokoelmani pienentymistä tällaisen hökötyksen jälkeen! Tuohon riviin saa mahtumaan liian monta arvokasta keräilyesinettä!!


Salaisuuden napin varmasti tallessa. Tällaiseen kirjaan kirjoittaisin varmasti. Aikatauluja, salaisuuksia, suunnitelmia, budjetointia, muistutuksia? Kaikki tallessa.
Joulukauden koristus. Suhteellisen helposti totetutettavissa. Rautalankarinkula, joka verhoillaan jollain mukavalla, ja siihen kiinnitetään liimalla lumihiutaleet ja niihin napit.

Ainoa suuri työ taitaa olla lumihiutaleiden leikkaamisessa, mutta senkin voi tehdä leikkaamalla monta paperia päällekäin. Niin ja terävillä saksilla. Niillä tulee helposti haavereita. Ainakin kaikille Hosuleille.

Mistä hankit nappisi? Erikoisliikkeestä? Askartelukaupasta? Kirpputorilta? Sukulaisten laatikoista?

3 kommenttia:

  1. Pitkään oon miettinyt, että pitäis hankkia nappeja, mutta vielä ainakaan ei oo tullu ajankohtaiseksi! Olishan niillä käyttöä vaikka mihin.

    VastaaPoista
  2. MInäkin kerään nappeja. Melkein vahingossa niitä on vaan kertynyt. Joskus olen ostanut napit johonkin tiettyyn projektiin. Siellä ne odottelee niitä aikoja, kun pääsevät purkista käyttöön. Kirppareilta löytää joskus hyvin nappeja.

    VastaaPoista
  3. Kierrätyskeskuksesta tai Kontista.

    VastaaPoista

Saat soperruksen!