24.2.2011

Verantoja

Muumitalossa on veranta. Huvimajoissa ja kesämökeissä on veranta. Vanhoissa puutaloissa ja haavekuvissa on paikkansa verannoille. Tämmöiseen punaiseen puutaloon muuttaisin vaikka heti, tai jos joku kutsuisi kylään, tulisin hyvin nopeasti. Tuon näköisessä talossa näet ei voi asua ketään tylsiä tyyppejä, jotka jorisevat tuntikausia euriboreista, sadekäyristä tai omasta tärkeydestään.

Vähän pienempi veranta. Sekin sopii!Oi voi... koukeroinen sänky. Sellaisissa tapaan torkahdella. Omakin sänkyni on koukeroinen, ja siksi kai nukunkin yöni varsin hyvin.


En ehkä sisustaisi omaa verantaani näin merkihenkisesti, mutta istuisin tuolla oikein mielelläni! En ole merifanaatikko, mutta nautin silti tuulesta ja paateista.Vihreä veranta kuin....... nappikoru vihreällä taustalla!!! Tättädäää!!


Vihreä todentotta toimii molemmissa kuvissa hyvänä tehosteena. Onko muita tuohon nimenomaiseen vihreään mieltyneitä?


Minkälainen on sinun verantahaaveesi? Valkoista? Merta? Vapaamielisyyttä kukkakuvioisista kupeista kesäaamuna? Vai talvilämmin kuisti?

2 kommenttia:

  1. Täällä on käsi pystyssä,nimittäin tuon vihreän värin suhteen :)

    Verannat elikkäs kuistit on kyllä ihania... Minun haaveiden verannan ikkunalla kukkivat pelakuut ja siellä olevalla puusohvalla juodaan retrokuvioisista kupeista kaffia.

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi mitä verantoja!!

    VastaaPoista

Tässä käpäläni! Tartu siihen!