4.2.2011

Viikonloput

Minulta kysyttiin kerran, mitä duunailen viikonloppuisin. Meille pieneläimille on harvoin järkeviä työ-tai koulupaikkoja, joten vietämme usein aikaamme silloin, kun ihmiset ovat töissä.

En suinkaan ole tylsistynyt, vaikka se saattaisi siltä ensikuulemalta vaikuttaa. Maailma on seikkailu, jos muistaa ja uskaltaa seikkailla!!
Olen opetellut käyttämään tietokonetta, vaikka kippuraisten sormieni vuoksi näppäimistölle sattuu usein huteja. Mutta se ei ole onneksi vaarallista.
Jos joskus olen mukana työpaikalla (ihan vaan kuunteluoppilaana, lapset ovat alkaneet jo muistaa nimeni), perjantaikin tuntuu erilaiselta. Tulemisen riemu onkin ehkä siinä, että pääsee sanomaan heipat ja "tavataan taas maanantaina".
Avaimet lentävät ensimmäisenä pöydälle. Sitten niitä etsitään, jos ne epähuomiossa sattuvat siirtymään pöydältä jonnekin muualle. Tuttua?
Viikonloppuisin on aikaa tehdä kaikkea mitä viikolla ei välttämättä ehdi. Opetella muutaman uuden soinnun esimerkiksi. Kitara on kaikinpuolin naapuriystävällinen soitin, kun siitä lähtee pehmeä ääni.
Karamellit tietysti! Suosikkiviikonloppumaikeiseni kulkevat aina kausittain. Joskus menee irtokaramellejä, tällä hetkellä himoan Pätkiksiä ja Arnoldsin munkkeja. Kohtuus kuitenkin kaikessa, että makea maistuu makealta, eikä liian tahmaiselta.


Nuotit ja oppi talteen!
Toisinaan myös muistiinpanojen tekeminen on tärkeää, ettei unohtaisi tavallisia arkisia asioita. Meidän laatikoissamme majailee monenlaista muistikirjaa, jotka kaikki kulkevat eri teemojen ympärillä.

Olen joskus ehdottanut, että olisi vain yksi muistikirja, mutta kuulema niiden kansien koristeleminen on niin mukavaa, että yhden koristelemisesta tulisi liian pulmallista.
Huovutettu tähti tarttuu kiinni lapaseen.

Käsitöille eli neulomiselle aika kuluu eritoten elokuvia katsellessa. Tänään aiomme katsoa Mikko Leppilammen tähdittämän "Pihalla"- elokuvan. Voin raportoida oliko se hyvä vai huono vai jotain siltä väliltä!

Muutaman tunnin päästä lähikauppaan, kokista, pätkiksiä ja jotain järkevää ruokaa, esimerkiksi viiliä. Sitten nuhaillaan kotona ja jos huomenna pää ei ole enää niin täynnä räkää, voisimme ehkä seikkailla kaupungilla.

Minkä elokuvan katsoit viimeksi? Mikä on suosikki viikonloppusyömisesi?

Mukavaa viikonloppufiilistä!!

2 kommenttia:

 1. Kurkkua ja dippiä menee arkena, mutta viikonloppuna sipsejä. Kivannäkönen lapanen muuten btw! :)

  VastaaPoista
 2. Hei Hosuli!
  Saatat muistaa minut myös Kliseidenvyyhtinä :)
  Mukavaa että löysin kirjasesi, aion käydä täällä tulevaisuudessakin!
  Ihania kuvia ja kivoja kertomuksia, vähempää sinulta ei voisi odottakaan.
  Lämmintä talven jatkoa.

  VastaaPoista

Saat soperruksen!