28.3.2011

Elokuvakatsaus


Heissulivei!

Minulla on muuten uusi pipo ja se on erihieno. Olen huomannut, että osa nuorisosta maleksii milloin missäkin pipot päässään ja päätin tehdä samoin.
Olen siis tänään valmistanut pipo päässä marjajuomaa tehosekoittimella! Täytynee silti mainita, etten siivonnut itse jälkiä, kun tuossa juomassa olevat mustikat eritoten tapaavat sotkea pöytäpintoja ja lattioita.

Mutta sotku kuuluu asiaan, eikö?
Siirryin juoman kanssa elokuvahyllylle valitsemaan ja pohtimaan, millä tuulella olisin tänään.

Pohjustukseksi kerrottakoon, että kotonamme on suuri määrä elokuvia, ja varsinkin kun talon kaksi tyttöä on yhdistänyt kokoelmansa yhteen. Elokuvat on luokiteltu hyllyihin erilaisten teemojen mukaan.
(Luokiteltu? Luokitellaanko Hoslulisäätiössä mitään vai onko kaikki sekaisin ja vähän sinne päin? Oma paperivarastoni on ainakin sekaisin, saisin ottaa mallia näistä tytöistä.)

Tässä suomalaisten elokuvien hylly. Näistä suosikkeja on: 8 päivää ensi-iltaan, Kuutamolla, Näkymätön Elina ja Helmiä ja sikoja. (Reunassa kurkistaa yksi musikaalihelmi, joka ei mahtunut musikaalihyllylle.)


Musikaalihylly! (se siitä järjestyksestä ja lajittelusta, huomannette ettei Twilight-teeman alla kulkevia lasketa musikaaleihin...syön siis sanani ja samalla pussin johon sanani pistin...)
Suosikkeja Funny face, Cabaret ja Mamma mia.
Tämän hyllyn yläpuolelle on koottu kätevästi kaikki tämän talouden suosikit. Löytyvät kaikki helpommin!

Meillä on tapana katsoa itketyselokuvia ja itkeä nenät punaisina sohvalla omien vilttiemme alla. Minullakin on toki oma, mutta pienempi kuin kämppiksilläni. Seuraavana hankintalistalla on pahvilaatikko, jossa on hy-vin pehmeitä nenäliinoja, ja jonka kyljessä lukee "itkupaperit".

Alahyllystä alkaa vapaamielinen hömppä.

...hömppä jatkuu... (ja vapaamielisyys lisääntyy) Näistä suosikki on amerikkalainen mukadraamakomedia Saved!
Ne, jotka ei mahtuneet hyllyyn
Piirretyt ja sarjat ja musiikki dvd:t!
En ehtinyt kuitenkaan valita mitään, jo kun juoma oli loppu. :(

Ps. Talossa sairastetaan taas. Villasukkia joka puolella. Toisaalta leppoisa sairastaminen antaa tilaa ajatuksille ja huushollin valtaa myhäily ja hyvä energia.

Löytyikö muuten samoja suosikkeja? Bongasitko samoja leffoja, mitä löytyy sinunkin kokoelmistasi? Kerrokerro!! 8)

T. Hosulen

1 kommentti:

  1. Mitä muuta juomassa on kun mustikoita? Vadelmaa ja jugurttia? Hunaja on muuten myös kiva lisä!

    VastaaPoista

Saat soperruksen!