4.6.2011

Lähtötunnelmissa

Lähtö edessä, kaukomaille nimittäin. Kävin tänään lunastamassa Suomen Hosuliliitosta vakuutusmaksun, 58euroa kahdesta viikosta. Siihen hintaan sopii vähän teloakin jo itseänsä.

Tänään oli muuten koululaisten kevätjuhlapäivä! Vastaanotin ruusuja ja muutaman Muumipurnukan oppilailta, ja olin liikuttunut kaikenmoisesta muistamisesta. Ei auttanut sanoa kun hyvästi ja hiiohop, ensi vuonna ei nähdäkkään. Mutta se on kuitenkin hauskaa, että he muistavat minut ja minä heidät siihen asti kun... mihin ikinä muisti yltääkään!

Joka tapauksessa kotiintullessani sängyllä oli VASTAANOTTOKOMITEA. Karviset kertoivat olevansa jo valmiina matkalle lähtöön. Toinen oli ottanut käpäläänsä passin (vanhaksi mennyt,sori), toisella oli kamera. Olivat stailanneet itsensä aika turistin näköiseksi vai voitko väittää muuta?
Koska olen Hosuli, pääsen mukaan moniin paikkoihin, mutta Karvisten mukaanottamiseen tarvittaisiin jo toinen matkalaukku, joten arvannette että Karviset saavat tällä kertaa jäädä kotiin.
Luokkaa tyhentäessä lattialle oli jäänyt yksinäinen lappu. En voinut olla ottamatta sitä mukaan.
Lintusille, lapsille ja pieneläimillekin näyttäisi kesä jo kovasti tulla tohottavan, mutta tämä Hosuli tohottaa kohti kaukomaita!

3 kommenttia:

Saat soperruksen!