9.6.2011

Reseptikirja

Huushollissamme on leivottu erityisen paljon viimeisen vuoden aikana. Reseptejä on poimittu millon mistäkin, ja paperilapuille kirjoitetut ohjeet on usein kadoksissa. Päätin tehdä asialle jotain.
Kokosin työpaikalla kirjan, jossa kaikki suosikkiohjeet on tallella juuri sellaisina kun niitä on aina tehty täällä!
Jokainen sivu on siis kaksipuoleinen ja laminoitu. Rei'itin jokaiseen sivuun reiät ja sidoin tuollaisella kierrekoneella kaikki yhteen. Koulussa työskentelemisen hyvä puoli on valtavat tarvikevarastot ja kaikenmaailman härvelit.
Tai oikeastaan niitä tuli kaksi, toinen toiselle asukille...Kirjan ohjeet on oikeastaan ihan perusjuttuja, mutta useinhan ne perusjutut on leivonnaisissakin hyviä. Tämä ohje on superhyvä, pohja tehdään suklaakakun ohjeella. En ole ikimaailmassa syönyt niin hyviä mokka, eli nokkapaloja mitä tällä kämppiksen arkistoista löytyneellä ohjeella tulee!


Laminoiduissa sivuissa on muuten se hyvä puoli, että leipoessa osuu aina huteja ja roiskeita, ja muovisesta pinnasta on hyvä pyyhkiä ne pois.

Mitä tykkäät?

2 kommenttia:

  1. Herttainen blogi! Loistava idea tuo kirja! Hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista
  2. vaau en osannu edes kuvitella noin hienoa tuosta kirjasta! ihan mahku, ja huippu tuo idea :) naam naam..niin ja enpä olis uskonu, että noihin muffinsseihin tulee suolaa ja jugurttia! täytyy ehkä ottaa resepti talteen..

    VastaaPoista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!