2.7.2011

Matkalaukkuja ja vapaamatkustajia


Olen palannut takaisin turvalliseen kotikolooni, punaiseen nappipurkkiin. Suunnilleen kaikki tavarat on purettu matkalaukuista, muutama tuliaissuklaa on vielä jäljellä.

Harmikseni kerron, että nappikokoelmastani uupuu eräs hakaneula, joka jäi Eiffelin juurelle. Toisaalta päätän olla välittämättä siitä, koska muutoin kaikki meni varsin hyvin! Jihuuu!!! Huomaatko, kuinka korkealle hyppään!!

Näytän tässä kuvassa ihan Maailmanmatkaajalta, ja olen siitä ylpeä. Opin myös muutaman pakollisen sanan ranskaa.

Vietin viikon Pariisissa. Olen hyvin kultturelli pieneläin ja tottavie kuljin koko viikon mukana kaikenlaisissa riennoissa.
Eiffelin koukerot miellyttivät silmää. Koukeroita oli muutenkin joka puolella, ja jaksan ihmetellä sitä vielä Suomessakin. Voisin koota niistä Teille jonkinlaista kollaasia, jotta varmasti uskotte minua ettekä kuvittele minun hupsusti valehtelevan. (Ihminen uskoo näet usein vasta kun näkee omin silmin.)
Tämä kuva ei onnistunut ihan yhtä hyvin, kun se jonka jo näitte. Mutta laitoin kumminkin tänne! Toisinaan hyvän kuvan aikaansaaminen vaatii kärsivällisyyttä niin kuvaajalta kun kuvattavaltakin.
Hihihihi!!! Moikkasin lajitovereitani Disney Landissa ja he ottivat minut oikein hyvin vastaan. Yhteinen kieli löytyi nopeasti, ja muut eläimet olisivat tahtoneet, että olisin jäänyt kauemminkin istumaan ja kertomaan Suomesta. Ehdotin, että adoptoisimme kaikki, mutta en saanut matkaseuraltani loistoideaani kannatusta. (Hö.)
Disneylandiinhan oli päästävä. Reissu oli vähän ekstemporee, koska liput maksoivat paljon, epäröimme lähteäkkö vai eikö kovin pitkään. Onneksi lähdimme.


Suosikkini taisi olla Irvikissa. Hönttikissa! Hetkellisesti tuli Karvisia ikävä. Uskon, että yhdytte kanssani mielipiteeseen siitä, että Karviset ja Irvikissa muistuttavat kovasti toisiaan.
(Hosulin huom.Jos et tiedä Karvisista mitään, rullaa blogia hieman alaspäin.)
Turistikuva!
Hihii, hohoo, ylös alas ja ympäri!

Palaan matka-asioissa vielä tarkemmin, koska minulla on paljon kerrottavaa Teille. Tein teräviä huomioita Pariisilaisista pienistä sisustusnikseistä, ja niihin palaankin pian!

Lisäksi, jottette vain harhakuvitelmallisesti kuvittelisi, että vietin viikon Pariisissa näkemättä muuta kun Disneyn ja Eiffelin, erehdytte pahan kerran. Palaan myös nähtävyyksiin hyvin pian.

Ai niin! Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tässä käpäläni. Tartu siihen!