5.12.2011

Valmisteluita

Jossain vaiheessa joulukuuta on aina tehtävä tsekkaus siitä, mitä on tehty ja mitä vielä tekemättä. Tänä vuonna tässä talossa on odotettu joulua viime vuosien mittapuun mukaan hyvin aikaisin, mutta varsinaiset joulutoimet on aloitettu vasta joulukuussa. Perinnepoliisi näet sanoo ettei ennen saa. Muuten kaikesta mukavasta menee mukavuus ja itse joulukuu ei tunnu miltään. Vapaamielisyyspoliisi puutttui puheeseen marraskuun lopulla ja salli glögin juomisen, koska sitä teki niin kovasti mieli.Joululimpparia on maistettu. Hyvää, vaikkakin ainoastaan joulun alla, ei enää sen jälkeen.
Tortut paistettu. Näitäkin maltilla, ettei ehdi kyllästyä. Onneksi on monenlaisia marmeladivaihtoehtoja joita sitten maistella.

Sukat ja muut käsityöt on aloitettu varhain (oikeastaan lankaa kuluu läpi vuoden), mutta silti joka joulun alla tulee kiire.


Jouluvalot. Höperöt naapurit pistivät ikkuinoihinsa vilkkuvat värivalot jo kuukausi sitten ja tuhahdin sille omasta purkistani. (Vaikka oikeasti valojen laittaminen pimeän vuodenajan keskellä on ihan ok, välillä pitää tuhahdella ja purkaa yläeistä turhautumista.)

1 kommentti:

  1. Asuuko Hosuli noissa taloissa?? Hienoja!

    VastaaPoista

Tässä käpäläni! Tartu siihen!