14.8.2012

Aikamatkoja Minna Canthin mukana

Viimepäivät, eli kulunut kesä alkaa olla purkissa, (niinkun minäkin.) Mutta ei sovi unohtaa, että olen melkein muuttunut Museoeläimeksi, olen näet asunut lähes päivittäin kotiseutumuseossa.
...tavannut uusia tyyppejä, (jotka ihmettelivät aluksi eripituisia jalkojani)
... ja roikkunut mukana kaikessa.
Syy tähän museoasumiseen on ollut näet Minna Canthin  "Työmiehen vaimo"- näytelmäprojekti, jota olemme menestyksekkäästi tuoneet nähtäville.
Sain luvan tulla koeyleisöksi. Se oli ensikohtaamiseni näiden tyyppien kanssa. Koeyleisötilaisuudessa oli muuan Karvinen ja minä, eikä muita ollenkaan. Pakko myöntää, että vähän jännitti.
Tässä kuvia aikamatkani varrelta:
Enimmäkseen olemme majailleet Pöljän kotiseutumuseolla Siilinjärvellä, mutta muutamana viikonloppuna myös Kuopiossa Riuttalan talonpoikaismuseolla. Kysmpä vaan: Mikä vois olla sen mukavampaa?

Kohta on syksy, mutta en lähde siihen aiheeseen vielä. Sitäpaitsi hauskuus ei ole kokonaan ohi: jatkamme ilonpitoa vielä tulevana viikonloppuna.

Tässä lisätietoa, saa kurkistaa!
http://teatterivivates.weebly.com/ohjelmisto.html

Teitä Ilolla Muistaen:

Armas Hosulinne

Ps. Menkää mökille vielä kun ehditte!!

7 kommenttia:

 1. Siis onko Hosuli tässä mukana vai mikä on meno? Hyviä kuvia näytelmästä muuten tuolla nettisivuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan tähän nyt monta vuotta jäljessä, Ruut oli mukana, Hosuli tiiraili sivusta!

   Poista
  2. Oi! Ja kiitos kuvakehusta!

   Poista
 2. Mahtavaa että Minna Canthia tehdään kesäteatterina. Usein kesäteatteri on aivotonta heilumista. Canthilla on sanottavaa. Harmi ettei etäisyyksien takia pääse näytelmää katsomaan, mutta hengessä mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa kuulla, mä olen myös vähän tuota aivotonta kesäteatteria vastaan. Yleensä hauskuus tulee ryyppäämisestä tai kiroilemisesta kun muuta ei keksitä laittaa harrastelijanäyttelijöitä tekemään. Onneksi poikkeuksiakin joka vuosi on. :)

   Poista
 3. Esitättekö te tätä sisällä ja ulkona vai miten?

  VastaaPoista
 4. Vitsikästä vastata näihin kommentteihin monta vuotta jäljessä (anteeksi!) ,mutta esitettiin näytelmää tosiaan sisällä ja ulkona. Yleisö liikkui mukana. Ohjaajamme Janne Puustinen käyttää teatterimuodosta nimeä "vaellusdraama".

  VastaaPoista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!