25.9.2012

Paikka esittelyssä, Luova Puu

Maailma on täynnä hauskoja asioita ja hauskasti kokoonlaitettuja paikkoja, ja koska olen visuaalinen pieneläin, olen sitä mieltä että kaikkea kivaa pitää olla!

Luova Puu Lapinlahdella. Olimme täällä esittämässä Työmiehen Vaimoa viime kesänä. (Työmies saa muuten vielä joulun alla jatkoa auditoriomuodossa, mutta siitä lisää myöhemmin!) Nyt hypätkäämme matkalle Luovaan Puuhun, joka on erihieno paikka!
kahvila


Päärakennuksen sisätilat oli luotu hauskasti yhdistelemällä kaikkea vanhaa ja kulunutta. Salin tuolit olivat kaikki hauskasti erivärisiä, vaikka kuvassa näkyvä kolo onkin melkolailla yhtenäinen!

Ps. Tuo kirjottu tyyny on upea! Tekeekö vielä joku näinä päivinä tällaisia?
Purkkeja pihapöydällä, unohtamatta pihlajanmarjoja!
Saunan sininen ovi, johon on hauskasti upotettu tälläinen esine, jota käsittääkseni annettiin morsiammelle ennen aikaa huomenlahjaksi. Korjatkaa, jos olen tietojeni kanssa väärässä!
sauna
Miksi pistää pyyhkeet kaappiin, jos ne voi pinota nätisti päällekäin?
Hulvattominta oli rakennuksen vessat (kyllä!) rullaa alaspäin niin huomaat miksi!Joku oli jaksanut väkertää siniseen emaliastiaan lampunvarjostimen. Ihastuin tähän ikihyviksi ja rupesin oitis kokoamaan omia nappejani ojennukseen rautalangan avulla. Kyllä. Lopputuloksen esittelen Teille Arvon Lukijat aivan pian!!!! En malta odottaa!!!!

Sellainen Luova Puu. Inspiroiduitko?

T.Hosulinne

2 kommenttia:

  1. Tuolla voisi viettää päiväkausia ihan mielellään! Mahtavat vessat eritoten.

    VastaaPoista

Tässä käpäläni! Tartu siihen!