1.11.2012

Askarreltu askartelutarvikelaatikko

Pitkään tässä taloudessa säilytettiin papereita, ( ja liimoja, tusseja, ylijäämänuotteja, nappeja, helmiä ja kaikkea mitä tähän luotteloon unohdan lisätä) milloin minkäkin työpöydän laatikon pohjalla. Joensuun muuton jälkeen oli pakko kehitellä erilaisia tilaratkaisuja, joten askartelutavarat saivat oman laatikon vanhasta muuttolaatikosta.
 Enkä tarkoita tällä tilaratkaisulla sitä, että tilaa olisi vähän: sitä on enemmän kun missään aikaisemmassa vuokra-asunnossa, mutta koska Suomen Hosuliliitto pitää päämajaansa erään kaksion olohuoneeksi suunnitellussa huoneessa, säilytysyilaa on todella vähän.

Voisin jorista näistä tila-ratkaisuista vaikka kuinka, ehkä esittelenkin joskus Teille arvoiset lukuisat lukijani hienoja keinoja, jolla olemme saaneet tavaramme kutakuinkin järjestykseen.(Minun tavarani ovat joka tapauksessa hujan hajan, koska olen hankkinut kirpputoreilta pari lisäpurkkia omaisuudelleni. Epäjärjestys tuntuu haittaavan ihmisiä, mutta ei neulottuja pieneläimiä.)

Vanha pahvilaatikko sai kuitenkin päällensä tapettia, nuotteja ja kalenterista leikattuja Audrey Hepburnin kuvia.
 Ei käy kieltäminen, onhan tämä älyttömän järkevää, kun tavarat on yhdessä paikassa.(Koska silloin minä voin olla milloin missäkin!!!)
 Askartelulaatikko on yksi mieluisimpia paikkojani. Tässä pääädyssä on erään Eveliinan maalaama kuva Ruutista.


 Sinivihreät paljetit kimaltaa tällä puolen laatikkoa.
 Ja kyllä, tässä kolossa ihaillaan kovasti Audrey Hepburnia, ja ihailtiin jo ennen kun valtava tavarapaljous-fanikrääsä kipusi kaupan hyllyille. (Ja koki inflaation.)
Kuvan ottovaiheessa laatikossa ei vielä ollut kaikki kyljet valmiina.

Maailmassa on niin monta koloa, jonne asettua kodiksi, sanoi Pieni Karvinenkin adoptionsa jälkeen. Puolivalmiissa askartelulaatikossa on hyvä hengailla ja olla välillä maalmaa paossa. Tai vältellä velvollisuuksia ja sen sijaan liimailla käpälänsä täyteen paljetteja.

4 kommenttia:

  1. Tavaraa vaan kertyy ja kertyy, mutta onneksi voi tehdä kauniita säilytysratkaisuja!

    VastaaPoista
  2. Karvinenkin siellä!!!

    VastaaPoista

Saat soperruksen!