21.11.2012

Iltapuhteita

Mikä päivä nyt on? Keskiviikko? Tässä menneiden päivien projekteja:
Perjantaina matkustin soitinarsenaalini kanssa kohti Työmiehen vaimon reeniviikonloppua ja esityksiä. Näytelmä on sama, jota esitimme Teatteri Vivateksen kanssa vaellusdraamana viime kesänä, mutta nyt oli tilattu pari näytöstä lisää, joten pistimme Minna Canthin kirjoittaman näytelmän sisätiloihin.

Vastasin näytelmän musiikin suunnitellusta ja osittaisesta toteutuksesta. Ja Homsantuun osuudesta. Huutamista, hullun kiihkoa, ampumista, tanssimista, soittamista, laulamista, naurua ja kaatumisia. (Nyt tiedän, kuinka kaadutaan lattialle vauhdista niin ettei satu.)

Teatterikuvista kiitokset Päivi Valtoselle.
Kun tilaysnäytökset oli ohi, suuntasin kohti melkoista juttua, eli kirkkokonserttia, jossa olin solistina. 
... eli kohti Siilinjärven kirkkoa. Teimme promotyötä melkoisesti, että saataisiin kirkkoon porukkaa. Yllätys oli valtava, kun kirkko tulikin lähes täyteen. Konsertissa oli noin kolmisensataa kuulijaa.
hosulintia unohtamatta...Kotiinpaluu ja paluu arkeen alkoi heti tavaroiden kantamisesta. Ja puhelinsoitosta, joka tuli taloyhtiön isännöitsijältä. Seinänaapuri oli valittanut liiallisesta "melusta". Ei käy kieltäminen, joululaulut on soinu tässä piilopirtissä jo toista kuukautta päivittäin. Hyvin selityksin selvisin pelkällä puhelinsoitolla, eikä varoituksesta jäänyt kirjallisia jälkiä. 

Seinänaapuri: en ole ollenkaan pahoillani. En voi luvata, että "meluhaitat" loppuvat kokonaan. :)
Huh! Kaivaudun nyt unille, järkyttävät univelat, saa nähdä milloin kampean ylös!

Konserttikuvista kiitos suosikkihenkilölleni Nooralle!

Hauskaa loppuviikkoa, Ruut

1 kommentti:

Tässä käpäläni! Tartu siihen!