25.11.2012

Lähtölaskenta jouluun

Hei Arvoisat Lukijani!

Eilen oli tasan kuukausi jouluun, ja vaikka saatoitte jo kuvitella, etten muista sitä tai ylipäätänsä mitään muutakaan, muistin ajankohdan hyvin, jopa lankalaatikon pohjalta.

Kuten tiedätte, en voi missäännimessä sivuuttaa ajatusta joulusta. Viime vuonna joulukuusi tuli minulle loppiaiseen saakka tutuksi, koska minut unohdettiin sinne kun Eräs Henkilö suuntasi häntä vääränä Liettuaan. Pah!
Olen näet viimepäivinä ollut Hyvin Kiireinen toimittaessani Hyvin Kiireisiä toimia, ja siinä samalla aloitellut hiljalleen joulun odotusta. Joulua ei milloinkaan eikä missäännimessä saa aloittaa toimineen liian aikaisin, ja tämäkin kaikki on jo ylimalkaan liioiteltua.
...kaivoimme tänään jouluteen teekaapin perukoilta. Tämä on viimevuotista, mutta oli vielä hengissä. Ei kovin teeuskottavaa, mutta jouluista!Ostin myös joululaatikon, jonka kyljessä näette poroja.
Viikonlopun aikana talouteemme ilmestyi myös uuden tähtivalot, joidenka sijoitus ei ole vielä täysin varmaa. Tällä hetkellä ne hengailevat tuunatun harmoonin päällä (josta muuten asiaa lähipäivinä!)
Se niistä jouluvalmisteluista, ainakin hetkeen. Kovasti tekisi mieli touhuta Salaisia Projekteja, mutta jätän ne suosiolla viikon päähän. En siis ole unohtanut teitä, vaikka Ruut puhuikin jossakin aikaisemmassa merkinnässä aivan läpiä päähänsä.

Hauskaa alkuviikkoa toivottaa Hosulinne

1 kommentti:

  1. Kyllä saa ja pitää! Joulua on ihana odottaa heti kun vaan ehtii. Hieno laatikko, mistä ostit?

    VastaaPoista

Tässä käpäläni! Tartu siihen!