30.1.2013

Kalenteri

Hiiop! Takaisin on palattu, matkatoverillani tuliaisena korvatulehdus johon paraikaa napsitaan antibioottikuuria, särkylääkettä ja tippoja. Mutta ei siitä sen enempää, esittelisin mielelläni Teille Suomen Hosuliliiton kalenterin.
Kalenteria kantavat mukanaan Järkevät Henkilöt (Tai sitten ne, joille ei jää päähän mitään kun kaikki pitää kirjoittaa ylös). Olen yrittänyt pitkään ruksia ylös kaikki menemiseni ja tekemiset, mutta jostain syystä se ei ole onnistunut. 
Joka uusi vuosi (eli syksyllä) järjestelen nappikokoelmani uudelleen ja päätän aloittaa elämäni Uutena Hosulina, sellaisena joka ei kadota kaikkia avaimiaan tai jonka aikataulut on kalenterissa ylhäällä (ja kalenteri mukana.) Suunnitelma on kuitenkin ontunut ennen tätä syksyä.

Jostakin ihmeellisestä syystä olen oppinut kantamaan kalenteria mukanani ja merkkaamaan siihen kaikki menoni. Kyse olikin Sopivan Kalenterin löytämisestä: ei liian pieni tai suuri.

Värikkäisiin lokeroihin on kiva kirjoittaa se, mitä pitää tehdä.
Bonuksena mielialapieneläimet!

Palailemisiin: Hosulinne

5 kommenttia:

 1. Tyylikäs ja oikein hosulimainen kalenteri. Itse kuulun niihin ihmisiin, jotka tarvitsevat kalenteria, jotta kaikki ei unohtuisi.

  VastaaPoista
 2. Mistä ihmeestä tommosia saa omaksi?

  VastaaPoista
 3. Minne oot kadonnu Hosuli?

  VastaaPoista
 4. Katosin hetkeksi omaan purkkiini! Mutta täällä taas!

  VastaaPoista
 5. Niin ja Mailis: Kalenteri on ihan perus Sooda-kalenteri joita saa kaikista kaupoista jotka myy kalentereita. :)

  VastaaPoista

Saat soperruksen!