17.3.2013

Harmoniasukellus

 Tässä koulu, jonka löytämisessä oli ensimmäisenä aamuna ongelmia. Vabaduse väljak 4 on hassussa kolossa, "vapauden aukio" löytyi helposti, mutta numeroa neljä sain hetken etsiä.


Koulu on jakaantunut kahteen osaan, jonka molemmat osat ovat siis samassa rakennuksessa. Portaita ja kaikenlaisia salaovia riittää.

 Otsakoolissa on noin 150 oppilasta: popjazz-linja ja klasarilinja. Olen siis jazzsukelluksessa. "Kuuntele harmoniaa! Ajattele harmoniaa!", tolkutetaan. Vähitellen!

 Ulko-ovien vieressä on koppi, jossa istuu pieni mummo, joka painaa nappia, joka avaa oven. Monimutkaista, ehkä. Reeniluokkia varatessa koppimummolta pitää pyytää jonkun tietyn luokan avain, jota vastaan luovutetaan kuvallinen henkilöllisyystodistus. Aulassa on ruutu josta näkyy kuka reenaa missäkin luokassa.


 Joensuun puolelta tuli jonkin verta tehtäviä, joten sen suhteen ei tekeminen lopu.  Toissapäivänä menin lauluryhmään, josta sopivasti puuttu sopraano ja keikka viikon päästä. Nuotit käteen, stemmoja viroks ja hop.

 "Me pidämmä sut täällä! Sinusta tulee jatsi eikä kansallismusiikki!" kommentoi puuhkanainen. (Siis laulunopettaja, jolla sattui olemaan ekalla laulutunnilla päällä puuhka. Riemastuin!)


Ja uutta viikkoa kohti! Pahoittelut kännykkäkuvalaadusta, jota osa kuvista oikein säteilee! En jaksa kuljettaa isoa kameraa ihan joka päivä mukana.

2 kommenttia:

  1. Hei onko sulla jotain vinkkejä pistää jakoon mitä kannattaa nähä Tallinnassa jos on viikoloppu aikaa?

    VastaaPoista

Tässä käpäläni! Tartu siihen!