23.4.2013

Hops, ja liikkeelle!

Huh! Keväällä on valo ja kaikki mukavuus, mutta myös hirveä kiire ja hätä! Mitä, onko nyt vasta tiistai, ehkä mulla on vielä tsäänssit ehtiä tehä kaikki mitä pitää ajoissa.
Eilen otettiin kolmen viikon päästä starttaavia tutkintokeikkoja varten bändin kanssa promokuvia.
Tällasia tyyppejä....Eilen tuli myös äkkilähtö Etnoteekkiin, ei ehitty soittaa kovinkaan montaa biisiä, kun Niko oli haastatellu muunmuassa Värttinää ja Ismo Alankoa. 
 
Viikonloppuna oltiin viulistin ja mandoliiinistin kanssa synttärikeikalla Tohmajärvellä ja siitä jäi vähän väsy, vaikka olikin hauskaa. Oon muuten toheloinu parin viime viikon aikana enemmän kun pitkilleen: hajotin lampun, viinilasin, on kaatunu mehut viattomien henkilöiden syliin, mikit tippunu ja muuta pientä. Alkaa pikkuhiljaa huvittaa tämä tohelointi, sais jo loppua! Neulottu Hosuli voi sekoilla vaikka varpaissaan, mun ei tartte!!
Huomaa koulullakin että tutkinnot lähestyy kun porukka reenaa aktiivisemmin. Tällä viikolla konsalla ollu pääsykokeet, toivottavasti saadaan hyviä tyyppejä ens syksynä alottamaan eritoten kamupuolelle, tai tietysti saadaan.
Viikon projektina kolmisivusen loitsun ulkoa opettelu. 84 säettä menee jo, mutta viitisenkymmentä vielä jälellä.
Ja päivän paras juttu: tulin koulusta ja pöydällä oli ruusu ja viesti! Kämppiksen poikaystävä lukee keskiviikksin mun Aku-Ankkoja ja mä sain näköjään siitä hyvästä ruusun!! Hyvä diili, sanon vaan.

Kuulumisiin!

-Ruut-Reipas

5 kommenttia:

 1. Mikä vaate sulla on päällä noissa bändikuvissa tai siis mistä oot ostanu sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Laura! Se on joskus pari vuotta sitten Valtterin kirppikseltä Helsingistä ostettu mekko. En osaa yhtään sanoa mistä se alunperin olisi, koska vaatteessa ei oo mitään merkintöjä. Toisaalta en usko, että se on myöskään ite tehty.

   Punanen vyö on ostettu Tallinnan Karnaluksista, löysin sieltä kansallispukunauhaosastolta ja ostin metrin. Maksoin kolme euroa. (!!!)

   Poista
 2. Noista bändikuvista taisi tulla hienoja! Hyvä tyyli teillä ja sulla on mahtava punainen pitkä tukka. En ollutkaan aiemmin tiennyt, että olet muusikko. Tsemppiä kouluun!

  VastaaPoista

Saat soperruksen!