27.4.2013

Napinkiillottajan paikka avoinna

Hei vaan kaikki Suomen Pieneläimet sekä jollain lailla Pieneläinten ja Hosuleiden ystävät, tukijat ja kannattajat! Voin sanoa rehellisesti, ettei minulla ole ollut viimepäivinä minkään sortin kiirettä! Voitteko kuvitella!


Kiirettömyys ei silti tarkoita, että viettäisin täysin tunteetonta elämää.Viime päivinä olen keskittynyt aikaisin heräämiseen, pitkiin päiväuniin ja ensi kesästä haaveilemiseen. Jos ensi kesänä en pääse merelle tai muualle, harkitsen oikean reklamaation laatimista. Viime kesänä pääsin sentään merelle, jossa hienoisessa varjossa sain päähäni suojaavan päähineen.Muutama henkilö katsoi minua pitkään, mutta ajattelin että he eivät vain ole nähnyt koskaan mitään vastaavaa. Hattu henkilön mukaan, niinhän se menee!Mutta se, mikä on järisyttänyt mieltäni viime aikoina on uusi nappilöytöjemma! Kiipesin näet askartelulaatikkoon eräänä lauantaina ja löysin sieltä kokonaiset putkilollisen lajittelemattomia nappeja. Kuten voitte huomata kokoelmani ensimmäisestä osasta, olen järjestelmällinen pieneläin ja lajittelen napit värien mukaan. Hmp!
...tai no... joskus saa vähän kompastella.

Napinkiillottajan paikka on muuten auki! Virallisia hakemuksia otetaan vastaan osoitteessa suomenhosulisäätiöliittojapieneläintenasialla@suomenhosuliliittojapieneläintenliitto.com

Pitäkäähän huoli napeistanne!

Terveisin Hosulinne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat soperruksen!