4.4.2013

Pari sanaa valkoisesta

Välttelin vuosia valkoista väriä vaatteissa. Miten valkoinen pysyy puhtaana jos pielukselle kaatuu vaikka kahvia? Kauhea vaiva liottaa, lingota, hinkata ja puhdistaa.

Toisaalta... valkoinen ja pitsi. Valkoinen ja krumeluuri. Valkoinen ja keveys. Valkoinen ja valo.  Valkoinen ja kontrolli. Valkoinen ja kesäpäivä.  Valkoinen ja minimalismi. Valkoinen ja selkeys. Tällaisia mielleyhtymiä yhdistän valkoisiin vaatteisiin.
Mikä suhde sinulla on valkoiseen? Löytyykö vaatekaapista tätä väriä?

Terveisin: Ruut

5 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti valkoisesta, vaikka esim kokovalkoinen takkipuku on liian arka, että siitä voisi nauttia. Minulla on paljon valkoisia paita- ja röyhelöpuseroita ja myös pukeutumispaitoja. Valkoinen on siitä helppo pestävä, kun ainakin pienet tahrat saa siitä kloriitilla pois. Töpötän sitä pumpuli puikolla. Muuta vaaleat värit ovat oikeastaa vaativampia tahranpoistossa.

  Valkoinen on aina hyvä väri kesähelteellä. Voi olla, että se vähän lihottaa, mutta so what!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, valkonen sopii tosi hyvin kesään! :)

   Poista
 2. Aina kesää kohden valkonen alkaa tuntua ajankohtaiselta väriltä. :)

  VastaaPoista
 3. Vai sanoo sun äiti että valkoisten peseminen erillään on turhanpäiväistä tuhlausta :D Sun äiti on ihana.

  Vähän samoilla linjoilla ollaan, että vasta ihan viime vuosina oon ruvennut uskaltautumaan valkoisiin vaatteisiin. Ostin jopa valkoiset toppahousut, mutta ne oli kyllä virhe :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, no äiti nyt on vähän jääräpää välillä. Toisaalta niin oon minäkin omissa kannoissani, ainakin tässä asiassa! Onhan se nyt älytöntä ostaa vaatteita jotka menee pilalle sen takia kun ne pestään väärin, se vasta on tuhlausta!!

   Onnittelut toppahousuista.... iik! :D

   Poista

Tässä käpäläni! Tartu siihen!