27.5.2013

Juhlat!

Meillä oli lauantaina juhlat! Eikä ihan mitkä tahanksa juhlat, vaan kiharabileet, joita mehusteltiin pitkin viikkoa. Ydinajatuksena oli järjestää hiusten kihartamisen ja lämpörullien ympärille vapaamieliset kekkerit. Tässä massiivinen kuvasarja!

suklaapikkuleipiä nomparelleilla

bongaa Karvinen!
bongaa vapaamielinen hattu!

Askartelin pilkulliset juhlaviirit ikkunoihin, pöydän kulmalle ja ovenkarmeihin.Tyhjensin myös korurasiani eteisen kynttelikön päälle.
Minä ja Salli omistamme molemmat samanlaiset lämpörullat jotka asensimme päihimme. Mun tukka on luonnontilassa pörröinen, suora ja taipuisa. Kuvan hius on nutturan jäljiltä. Lämpörullat on yks helpoimmista keksinnöistä saada kiharapöyhö aikaiseksi. Tukka kestää kiharana ainakin kaksi päivää vielä jälkeenkin, mutta tämä riippuu täysin hiuslaadusta. Ja vähän myös muotoilutuotteista.


Loppuillasta pelattiin lappupeliä. Tiedättehän? Jokaisen otsaan läntätään lappu, jota yritetään vuorotellen arvuutella kyllä- ja ei-kysymyksillä. (Bongaa hampurilaissukat!!) Sensitiivisesti blurrasin kavereiden kasvoja,(olkaa yhteydessä jos jotakuta häiritsee tunnistettavuus tai jokin muu.)
Hosuli jäi nappeineen kotityypiksi, kun kiisimme puolen yön jälkeen Kerubiin. Kiharat ulkoilivat hyvin!

-Ruut

2 kommenttia:

  1. Minkä merkkiset ovat nuo lämpörullat? Mitä luulet että toimisiko myös lyhyessä tukassa?

    VastaaPoista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!