2.5.2013

Paras aika päivästä

Mihin nää tunnit menee ? Jollekin talteen, toisinaan oon ihan varma, että jossain on joku aikavaras tai vähintään aikasyöppö. 
Mutta parasta on tulla iltapäivällä kotiin: posti on lattialla, ikkunalaudalla nuupahtaneet kasvit ja keittiössä iltapäivän valo. Äkkiä kahvinkeitin päälle, oisko kaapissa edes vähän jotain herkkua? Muistinko ostaa maitoa? On sitä vielä vähän jäljellä!
Yritän välttää pukeutumisessa ylenmääräistä hörhöilyä, mutta täytyy myöntää että oon viimeaikoina hörhöilly kerkivertoa enemmän. Jos pukisin päälle kaikki vaatteet, korut ja ulokkeet joista viehätyn tai joiden väreistä tykkään näyttäisin järkeni menettäneeltä mauttomalta pieneläimeltä. Lainatakseni kaveriani Esaa joka luonnehti juhlapukeutumistani sanoen: "Ruut on tommonen kävelevä röyhelöteline."

 Tää paita on ostettu viis vuotta sitten Kaustiselta kirpputorilta ja hauskaa tässä on se, että tää on oikeasti handmade in Hungary!

Kadotin muuten ripsivärini tällä viikolla ja oon käyttäny kaikenlaisia epämääräsiä jämiä. Pitäisköhän mennä kaupoille? Ei huvittais.

Löysin tämmösen muistilapun kirjaston portailta, se odotti minua! Eli siis hyvä mieli, evästä, hampaittenhuoltoa ja tsemppiä, kiitos, saa tulla!

Mikä on sinun lemppariajankohta (arki)päivissä?

-Ruut

3 kommenttia:

 1. Aamu! On ihanaa lukea aamulla lehti rauhassa, ainakin silloin jos ei ole ehtinyt edellisenä iltapäivänä lukea.

  VastaaPoista
 2. Mahtava tuo paperilöytö. Kuulin, että joku on joskus tehnyt jonkun taideteoksen maasta löytämistään papereista...en nyt oikein muista, miten se juttu tarkalleen ottaen meni.

  Tuo pusero on kaunis, ei kuule ollenkaan liian röyhelö.

  VastaaPoista
 3. Ilta on parasta aikaa, valvominen rentouttaa.

  VastaaPoista

Tässä käpäläni! Tartu siihen!