21.5.2013

Valo!

Tänään, hyvä päivä, tämä päivä! On niin lämmintä, että pyöräilen tukka auki kaupungin läpi koululle, enkä ota takkia mukaan. Koulu on loppu viikon päästä, tänään oli impropäivä, jota jatkoin illalla ennen ovien sulkeutumista: sain nauhalle pianolla soitetun triolipolskan. Olen myös jatkanut arkistojen kaivelua: tällä kertaa vanhoja virsiä. Kuulostaa tylsältä, mutta on oikeastaan aika kivaa!

Illalla ennen auringon laskua istuttiin joen rannalla nurmikolla. Mutta sitä ennen olin kattomassa kirjastossa, kun Salli ja Riku luennoi arkaaisuudesta kaikelle kansalle. Puhumisen ja laulamisen lisäksi tyypit päätti soittaa noita kippoja, niin kuin kirkonkelloja.
Kirjasto on muuten muutenkin kiva paikka. Ihan äskettäin Karjalainen uutisoi, että (Joensuussa) kirjasto on ylivoimaisesti käytetyin palvelu nuorten aikuisten keskuudessa. Kirjasto ajaa keikkojen, leffojen ja kaikenlaisten kinkereiden ohi, kun puhutaan kulttuuritapahtumista.
... mutta takaisin nurmikolle
Ilta-aika venyy aina yölle. Miksei sitä osaa mennä nukkumaan niin että ehtisi oikeasti nukkua? Olen öisin äärimmäisen onnellinen, talo on hiljainen ja kaikki muut nukkuvat kun minä juon teetä ja puuhastelen kaikkea näennäisen merkityksetöntä.

Ps. Bongaa vikasta kuvasta Karvinen!

-Ruut

4 kommenttia:

 1. Äääää! Mikä Karvislajike tuo on?

  VastaaPoista
 2. Ihanannäkönen keittiö sulla! Tee joskus kotipostaus, olis kiva lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos Laura! Voisimpa jossain vaiheessa tehdäkkin!

   Poista

Tässä käpäläni! Tartu siihen!