26.6.2013

Kotiinpaluu

Pitkä hiljaisuus... johtuu siitä, että sisilialaisessa pikkukaupungissa oli huonosti netti saatavilla!
 
 Hosuli on nukkunut kolossaan jo kaksi vuorokautta, koska "Matkustaminen on aina rankempaa Pienelle Eläimelle joka muistuttaa neulottua sukkaa", vaikka luulen että Hosulilla on silti ollut melko helppoa, kun kompaktisti pystyy lentokoneessa käpertymään ilman suurempia tuskia ja vaivaantumisia. Olen itsekin alle 160 pitkä ja melko kompakti, ja monesti olen siunaillut lyhyyttäni esimerkiksi junissa ja busseissa. Kun ei oo pitkiä raajoja niin on helpompi asetella ne kippuralle.
 
 
 
Reissuilta palaaminen on aina jostain syystä käsittämättömän ikävää ja ankeaa. Kotimaa tuntui tympeältä ja hurjan ikävältä, vaikka täällä on keskikesä paraatikunnossa.

Reissuilta kannan mukanani paikallisen marketin antimia, kuten pesuaineita. Käytän niitä hartaasti ja harkiten, ja kun esimeriksi pesen spesiaalitilanteessa hiukseni tuolla shampoolla, tunnen taas hetken ulkomaan hiuksissani.
Kysyn vaan... voiko tuonnäköisessä viinipullossa olla pahaa viiniä?

 
 Itse matkakuvia läjään vähän myöhemmin, vaikka niitä ei erikseen pyydettäisiin! :-----) Oli niin huikeaa että haluan jakaa teidän kanssa kokemuksia!
 
Ja töihin. Ja keikalle. Huomenna yksi kirkkokonsertti (Apua! Minkä mekon laitan! Pitää olla siveellinen, kesäinen ja muutoinkin ihana!!Hiukset kyllä kiharran!!Siunatut lämpörullat!!!) ja tänään vielä yhden haastattelun kirjoitus ja parien valokuvien editointi. Lehti menee painoon aamulla ja pitää yrittää olla reipas ennen sitä.

Terveisin: Reissu-Ruut ja uuden designlaukun pohjalla makaava Rätti-Hosuli
 

1 kommentti:

Saat soperruksen!