2.8.2013

Keittiössä

Kotona Joensuussa, lomalla. Wuhuu! Lähdin kaksi viikkoa sitten kaupunkikotiini olemaan ajatuksella, että teen seuraavat viikot juuri sitä mitä sillä hetkellä sattuu huvittamaan.


Kaikki tavarat oli kesävuokralaisten jäljiltä ehjinä ja tavallisilla paikoillaan.


 
Mutta jotain uuttakin ilmaantui: sain lainaksi Helsinkiin muuttavalta ystävältäni (snirf) verhoillun vanhan keinutuolin, joka ei kuulema mahtuisi uuteen asuntoon ja varastossa tuolilla on yksin ikävää. Otin tuolin erittäin mielelläni vastaan.

... ja kun käy kahden vaatekaapin väliä löytää omasta varastostaan uusia vaatteita! Vyö kirpputorilta, samoin paita, samoin hame.

 Mustan medaljongin hamstrasin Tallinnan mystisestä eleffanttikaupasta, kun olin opiskelijavaihdossa siellä viime keväänä.


Olen kiikkunut tuossa tuolissa millon missäkin toimessa joka ilta. Ah, onnea!
Unohdin lähtiessä silmälasit (ja piilolinssit) tänne ja olen arponut maailmalla ja töissä puolinäköisenä. Nyt vien lasit mukanani.
Mitä ehtii kahdessa viikosa? Ainakin tasata elonsa niin, että nyt jaksaa taas! Tänään lähden kuuntelemaan Kerubiin Topi Sahaa (herkkyysaste 100)


...Ja huomenna Wanhan ajan markkinoille lukemaan loitsuja. Ihan hirvittävän hauskaa, että saa tehdä oman alan töitä!

Hei! Kuulumisiin! Pysykää tekin kuulolla! Ja mitä muuten tykkäätte keinutuolista, ootteko törmänny kulkiessanne tuollaisiin?

-Ruut

3 kommenttia:

  1. Onnea uudesta tuolista! Tuollaiset pehmustetut kiikkutuolit on käsittääkseni harvassa. Ps. Kivannäkönen keittiö sun kotona. =)

    VastaaPoista
  2. Keittiö kiittää, kiikkutuoli kiittää ja Ruut kiittää! :)

    VastaaPoista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!