12.9.2013

Takas arkeen

Oikeastan mun arki alko jo monta viikkoa sitten, mutta nyt vasta tuntuu että hommat alkaa pyöriä täydellä teholla. Hosuli hengailee possuleimasimen kanssa vihreässä juhlalaatikossa, kuka tietää miksi. Mene ja kysy!

Oppisipa heräämään ajoissa niinäkin aamuina jolloin ei ole kalenterimerkintöjä heti yhdeksältä.
Olen myös... äänittänyt reenejä, kuunnellut ja tehnyt tarkkoja listoja ja muistiinpanoja jälkeenpäin. Huomatkaa terminologia: "absoluuttinen vire". Hehheh. On muuten täytisen totta että kun asioita kirjoittaa ylös niin ne alkaa vakiintua käytännöiksi. Aikaisemmin saatoin lähteä soittamaan virittämättä juurikaan tai tekemällä sen sinnepäin. Tämä nyt on itsestäänselvyys että soittimien pitää olla vireessä ittensä ja keskenään muiden soivien tavaroiden. Tai pitäisi olla...
Meijän keittiö on myös hiljasen kesän jälkeen täyttyny hauskoista ihmisistä. Tykkään näistä kiireettömistä illoista jolloin teetä menee monta pannullista ja puhe kulkee ilman kummempia suunnitelmia mistään.
Kynsissä taikaponilakkaa. Eli glitteriä. Apua! Kuka kävi vaihtamassa mun aivot?

Budapestin matkamuistokynä muistuttaa kaikesta hauskasta.

Näin tää kulkee, tämmösinä syyspäivinä! Yhtäkkiä se on täällä ja joka puolella, se syksy. Millonkaan ei elo tunnu samalta. Uutuudenkutinaa, elämänvoimaa, muutoksia, paikoilleen asettumista ja silti juoksemista niin että korvissa kohisee.

-Ruut

6 kommenttia:

 1. Mikä puhelin sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö.. mikäköhän tuo on. Nokia Asha 303 ehkäpä!

   Poista
 2. Tunnelmallisia kuvia, tuli itsellekin sellainen olo, että syksy on oikeastaan aika kiva vuodenaika. Ei sillä, ettenkö pitäisi siitä jo valmiiksi, mutta vanhasta (eli kesästä)irtipäästäminen on aina vähän vaikeaa.

  Ihana kynäkippo! Se on muuten melkoisen arvokasta Emilia-sarjaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Syksy on! Ja kynttilät!

   Kynäkippo on yliveto ja tiedän ja tunnen sen arvon. Sullakin taitaa olla samaa sarjaa? :) Karmivaa jos kolhisin sen johonkin epähuomiossa... Pidän sitä arjessa näkösällä kun se on kaunis.

   Poista
 3. Sulla on kynäpurkkina tuollainen monen kymmenen euron Emilia-sarjan astia. Huh. Minä laittaisin sen lasivitriiniin tai johonkin korkealle hyllylle koristeeksi.

  Satunnainen lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukin tavallaan :). Tunnen kyllä astian arvon ja se on äärettömän kaunis. Kaapissa astia menisi hukkaan, kun en siitä joka päivä ilostuisi.

   Poista

Tässä käpäläni! Tartu siihen!