14.10.2013

Valo ikkunassa on salainen merkki

Kaupungissa on kerrostaloja ja ikkunoita, verhoja ja asukkaita. Mutta, kun valot syttyvät ikkunoihin, on se salainen merkki! Mistä? No odotuksesta tietenkin! Mutta kenen ja missä tilanteessa, sitä en kerro! (Koska jokaisella Hosulilla on omat salaisuutensa.)

Syksy, tuo loistava tekosyy kaivaa esille kynttilät, kipot ja no... ostaa vaikka pari uutta, jos yhtäkkinen mieliteko iskee. Ihmisille, kuten myös pieneläimille iskee toisinaan materialistisia mielitekoja. Se on täysin luonnollista.

Oma paheeni Hosulina on nappien hamstraaminen, vaikken sitä paheeksi myönnäkkään. Kirjoitin näin vain, koska se on teille selkeämpää.
Kultainen kuu on tuotu Liettuasta. Se hymyilee ilkikurisesti, vai onkohan sillä joku salaisuus? (Minä en pelkää, vaikka joku Nyyti saattaisikin suhtautua moiseen molluraan pelkomielisesti.)

Iltapäivän valo on taas merkki siitä, että... pitää kivuta pian pois riippulyhdystä, koska siihen syttyy kohta tuikku, ja olisiko ikävämpää jos ihana neulottu pintani olisikin yhtäkkiä palava rätti? Niimpä.

Varovaisina siellä kynttilöiden kanssa!!

Terveisin Teidän Hosulinne, koko kansan pieneläinten Puolesta Puhuja

1 kommentti:

  1. Heippa Hosuli! Lyhdystä kannattaa tosiaan kiivetä alas ennen kun tuli syttyy.

    VastaaPoista

Saat soperruksen!