12.11.2013

Moleskine löysi kotiin

Tein jokin aika sitten silmät kiiluen Bookdepositoryyn kirjatilauksen kauhistuneena siitä, että kaikki muistikirjat alkaa yksitellen vedellä viimeisiään. Viikon odotuksen jälkeen kaivelin uutuuksien päältä pakkausmuoveja, sydän syrjälläni tietenkin.On muuten hirveän oleellista minkälaisella kynällä ja minkälaiselle paperilleen tarinoitaan kirjoittaa.


... siksi Moleskine. Maailmalla hinnat on suunnilleen yhtä suolasia kun Suomessakin, mutta jostain syystä tuo brittiläinen nettikauppa toimittaa ilman postikuluja ja muutamaa euroa halvellamma per kirja.

Tilasin vesiväritarkoitukseen laaditun hauskasti aukeavan muistikirjan, jonka korkkasin eilen mustalla kynällä. Paperilta vaadin paksuutta, huokoisuutta (hyvä tarttumapinta mille tahansa kirjoitusvälineelle) ja kovilta kansilta helposti taittuvuutta. Lisäksi hankin nuottikirjan, jossa joka toinen sivu on blankko ja joka toinen nuottiviivasto. Kamalan kätevää!


Järkevänä henkilönä tilasin myös vaatimattomat 150 arkkia tarroja...
Kirjatilauksen lisäksi kaivelin kaapista venäjän reissulta tuotua tummaa suklaata. Pilkullinen käärepaperi sopii mihin hyvänsä.

Reissuiltani kannan kotiin matkalaukussani mieluusti kaikenlaista käyttötavaraa joka muistuttaa minua vielä hetkienkin päästä maailmalla olosta. Nyyh, tämä tuhti käsirasva alkaa jo loppua. Jäljellä on vielä ainakin Sisiliasta tuotua shampoota, venäläistä skumppaa ja virolaista hoitoainetta. Arki se on mikä kantaa!

Hoplaa!

-Ruut


1 kommentti:

Tässä käpäläni. Tartu siihen!