22.11.2013

Reissusta leikekirjaksi

Reissaaminen on parasta mitä rahoillaan ja lomapätkillään voi tehdä, nautin äkkilädön tunteesta, jännityksestä, lentokoneen nousuista, paikallisista kulkuneuvoista ja naurusta joka jättää kehoon vielä pitkäksi aikaa jälkensä. Hyvin syöneenä ja onnellisena voikin sitten seuraavat pari kuukautta no... olla vaikka syömättä!

Reissun jälkeen on myös valokuvia: äkkiä teettämään ja editoimaan videopätkiä, että pääsee koostamaan materiaalia kirjaksi ja matkadokumentiksi. Tarkoituksena on ollut tehdä jokaisesta lähdöstä oma kirjansa, vaikkakin osa valokuvista odottaa sängyn alla kameralaatikossa omaa vuoroansa tulla asetelluiksi kirjan sivuille.

Tässä teille pala Pariisia vuodelta 2011! Reissussa mukana Janika, Ruut ja Hosuli!


Pari juttua joita käytin tässä matkadokumentissa:

Matkaliput, kuitit, polaroidkuvat, ylijäämäpostimerkit, kadulla jaetut flaijerit, tarrat, nauhanpätkät, revittyä kirjepaperia, paljetteja, paikallisia karttoja.Minkälaisessa säilössä sinulla on reissusi? 

Hauskaa viikonloppua!

-Ruut

11 kommenttia:

 1. Moikka! Näyttää kivalta noi käsin rustatut tekstit. :)

  -Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäät! Kokeilin jossain vaiheessa tietokoneella tulostettujen tekstien liimaamista, mutta koin tämän tavan hauskemmaksi! :----)

   Poista
 2. Vau mitä viitseliäisyyttä! Minä en ole tehnyt yhdestäkään matkasta mitään noin hienoa! Tai onpa, juuri Pariisista tein vähän tarkemman matkavihon. Nykyisin meillä on kyllä matka-albumi, jonne valikoin muutaman parhaan otoksen. Museoliput sun muut olen säilönyt iloisessa sekamelskassa, josta niitä voi välillä hypistellä.

  Tultiin juuri reissusta, pitääkin laittaa heti kuvat tilaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Ehkä Pariisi inspiroi askartelemaan? En minäkään joka reissusta ole vielä aikaseksi saanu tehä, mutta suunnitelmissa on. Kolme viimestä reissukirjaa on vielä tekemättä...

   Joo luinkin teijän reissusta, kuulosti ja näytti ihan huipulta!!

   Poista
 3. Hienoa! Minäkin olen juuri matkakirjan laitossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wuhuu! Kävinkin kurkkaamassa, näytti hirveen kivalta!

   Poista
 4. Suloisen näköinen matkakirja! Minäkin kirjoitin hienompia matkapäiväkirjoja ennen tietokoneaikaa. Nyt kirjoitan reissuista edelleen vihkoon, mutta kuvia ei tule teetettyä enää. Ne ovat lähinnä vain muistissa tietokoneella ja blogissa, onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kirjotetut sanat on myös tehokkaita. :)

   Poista
 5. Upea matkakirja! Kunpa minäkin viitsisin tehdä noin ihania matkamuistoja. :)

  VastaaPoista

Tässä käpäläni! Tartu siihen!