13.12.2013

Kuusen paikka

Käväisin viikonloppuna joulunviettopaikallamme tarkistamassa tiluksia, eli suunnittelemassa mitä tuleman ihan kohta pitää. Kuten tiedätte, lähes jokaiselle neulotulle pieneläimelle joulu on hyvin tärkeä asia.

Esimerkiksi joulukuusi: joka vuosi se tuodaan vasta aattona sisään ja aamupäivällä tapahtuu koristelu. (Tähän aikaan minä istuudun jollekin tukevalle oksalle ja siirryn tarkkailijan asemaan.)

Joka vuosi kuusikeskustelua käydää kiivaasti, mutta ohessa kuva jossa näytän, mihin kuusi tulisi tänä vuonna mielestäni sijoittaa.
Joulumatto on toinen polemiikin aihe. Varastossa on hyvin kaunis punainen kiemurakirjailtu matto, joka tulee tähän.

Perheen äiti haluaa myös koota perinteisen tonttupuun, ja tähän kohtaan johon takapuoleni pintamateriaalin laskin, tulee olemaan pienimmän neulotun tontun paikka.

Ja väittävät, etten minä tee valmisteluita muutoin kun rusetin muodossa. Ovat hyvin väärässä! Joulu tulee valmisteluiden jälkeen! (Ja taitaa olla läsnä koko ajan niissä valmisteluissakin.)

Terveisin Hosuli, Pieneläimistä Herkin.

2 kommenttia:

  1. Voi Hosuli <3 Se on hyvä suunnitella kunnolla. Itseä ihan harmittaa, kun en saa tänä vuonna kuusen paikkaa valita. Aatto äidillä ja hoidossa oleva koiranpentu tänä vuonna ajaa edelle. No ensi vuonna sitten taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Suunnittelu on puoli ruokaa! Ehkä parempi onni kuusen paikan valintavuoron kanssa ensi vuonna! ;)

      Poista

Tässä käpäläni! Tartu siihen!