26.1.2014

Nappiliivi

On olemassa ainakin kahdenlaisia vaatteita: ne, jotka on helppo vetää päälle ja ne, jotka on periaatteessa kivoja, mutta ei kuitenkaan päädy käyttöön.
Bongasin tämän nappiliivin entisen kämppiksen vaatekaapilta ja olen sitä sinnikkäästi kuljettanut mukanani missään kuitenkaan käyttämättä. Minulla on siinä lihava olo, tiedättehän vaikka oikeasti niin ei olisi, jossakin vaatteessa vaan tuntuu siltä?


Tämän kanssa on tuntunut, ettei se oikein asetu kunnolla, ja pois en ole kehdannut laittaa kun siinä on niin kaunis kangas ja "nappejakin noin monta". (Sanoo Keräilijä-Hosuli.)

Ompelukoneen äärellä tein radikaalin muutoksen ja ompelin liehukkeet piiloon. Lopputulos on jopa vähän kansallispukumainen. Tulen käyttämään tätä joko näin, tai polvimittaisten mekkojen kanssa. Tadaa!
Ja vaikka eroa ei huomaisi (Niin kun eräs miespuolinen henkilö sanoo), mulla on tämän vaatteen kanssa heti skarpimpi olo ja parempi mieli. Eikä ollenkaan lihava olo!

Sillon muutos kannattaa tehdä! Eikö? Onko sulla vastaavia tuunauskokemuksia kaappiin jääneistä vaateaarteista? Minkä kanssa pukisit tämän nappiliivin?

-Ruut

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva liivi. Minä laittaisin sen alle jonkinlaisen frakkipaidan niin se olisi rennon hienostunut. Liivi tekee asusta kuin asusta vähän asiallisemman. Lihava muka. HÖH

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiitos kommentista! Tuo on kyllä totta, että liivi ryhdittää monenlaista vaatetta. On paljon kivoja isoja paitoja joitten kanssa tuo olis varmasti passeli!

   Poista
 2. Hyvä ettet pistäny hukkaan koska käy sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa! Onneksi jaksoin nähdä lyhentämisen vaivan. :)

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!