13.3.2014

Kun kaikki on mahdollista

On taas se aika keväästä, kun kaikki on mahdollista. Täytettyjen  lomakkeiden ja kuponkien aikaa, jonka jälkeen reipastutaan niin että puolikkaaseen kesään asti kuljetaan reenaamisen, syömisen ja nukkumisen rytmittämässä humussa. Jossain vaiheessa kevättä huomaan miettiväni miten ihmisten kanssa kommunikoidaan.
Työn alla tällä hetkellä: vanha turkkilainen kehtolaulu


Hosulilla on vain kreivin aikaa, sen kun laskee takapuolensa johonkin mukavaan paikkaan.
Huomenna on viimeiset hetket hakea Sibelius Akatemian koulutuksiin, amk hakujen kanssa voi pallotella vielä hetken. Viimeisimmäksi olen pohtinut kevään konserttien ja opinnäytehommien paikkoja: vanha puutalo vai taidemuseo? Tai pääsykoeohjelmistoa: traaginen ballaadi vai hammasmadon karkoittavat väkisanat?


Kaikessa hötinässään nämä keväät on hyvää aikaa, tai niin kun elämä yleensäkin.

Entä siellä? Mitkä arkiset asiat assosioituu kevääseen? Kouluhaut vai muut maailman asiat?

-Ruut

4 kommenttia:

 1. Voi mitkä kuvat ♥

  Mun kevääseen kuuluu tänä vuonna kai hienoinen hulluus ;) Rakkautta ilmassa ja ostin jostain hetken mielijohteesta kukkiakin kotiin. Vaaleanpunaisella voisin koko ajan jotain maalata - lattiaa ja seinää. On se selvästi tulllut, vaikka lunta satoikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Voi vitsi, mulla on myös kausittain näitä vaaleanpunaisen selittämättömiä mieltymyksiä. Kukkien hilaaminen kotiin on myös hyvä!

   Poista
 2. Keväällä vaihdan keittiön verhot ja tekee myös mieli siivota. Mistähän sekin tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Täälläkin ilmenee keväisin siivousinto, ehkä se on se lisääntyvä valo. Keittiön verhojen vaihtaminen olisi myös suositeltavaa, ainakin jos ikkunassa on vielä punaiset jouluverhot...

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!