1.4.2014

Muistikirjoista

Mitä pakataan illalla viimeiseksi ja mitä etsitään aamulla ennen lähtöä sängyn alta? Mulla kulkee mukana muistikirjoja.

Rakastan listoja. Pidän kirjaa luetuista kirjoista, katsotuista elokuvista, kuluneista päivistä, unista, luennoista, suorista lainauksista, viikon tehtävistä, menoista, ideoista, työn alla olevista biiseistä. Tulee organisoitu olo, kun tietyn aihepiirin alla olevat jutut löytyy yksien kansien sisältä. (Vaikka oikeasti on ihan pihalla.)

Hölmöä tässä on se, että yrittäjänä hoidan kirjanpitoa epämääräisesti, mutta mitä sillä on väliä jos vuoden aikana luetut kirjat on kuitenkin luettelossa aikajärjestyksessä?
Kalenterissa on käytössä tarrajärjestelmä, yksi tarra vastaa kouluajan ulkopuolista tunnin soittoreeniä. Joka viikolla on oma tarrakoodinsa. Näköjään viikolla 12 oli nauravat linnut. (Voi vitsi! Tiistain soittomäärästä vois saada jo pienet aplodit!)

Tämän vuoden juttu on ehdottomasti Moleskinen Music Notebook. Paperin laadun huomaa muuten siinä vaiheessa kun kumittaa sivua kolmannen kerran tyhjäksi, ja paperi ei mene rikki.

Paksu paperi, mitä ylellisyyttä! Ei niin väliä tekeekö kirjaan vesiväreillä, tusseilla tai millä hyvänsä paperi ei päästä väriä toiselle puolelle. Tähän kirjaan listaan opinnäytetyön raakaversiota, lopullisen kokoan muistiinpanoista koneella.

Miten sinä talletat tai organisoit arkea? Kulkeeko muistikirjoja mukana?

-Ruut

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans tuollainen kalenteri ja se on superhauska!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Taitaa suurin käyttäjäkunta olla yläasteikäiset nuoret, mutta ei sillä taida olla suurta väliä. :)

      Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!