20.4.2014

Tyypit yökylässä

 Sain pääsiäiseksi pari tyyppiä kylään Karkkilasta, ei olla nähty sitten sukulaisjoulun ja mietinkin mitä hauskaa tekemistä keksisin...
 
Limppari maistuu aina paremmalta hienosta lasista.
Nyt on jääkaappirunous sanaluokkien mukaan järjestyksessä.
Ja askartelutarvikelaatikko... Ja maustekaappi.
Ennen kun aletaan epäillä lapsityövoiman törkeää hyödyntämistä paljastan, että Siiri kysyi: "Saanko järjestellä?" Kyllä kiitos!!
Yöllinen kuvausreissu Suvantosillalle oli myös hauska.Myöhäisiltapala kynttilöillä irrottaa hetkeksi arjesta.

Pääsiäisaamuna piilotin karkkeja pitkin kotia (kuten perinteisiin kuuluu) ja printtasin niihin erilaisia tekstejä uudella tarrakoneella. Kindermunat oli marketista loppu, jouduin ostamaan muita karkkeja!

Omilla kotikulmilla unohtuu usen katsella ympärilleen, ja kun muualta tulevat vieraat ihmettelevät, alkaa itsekin ihmetellä. Toisinaan ei viikonlopulle tarvita kummempia aktiviteetteja: syödä hyvin, kävellä ympäriinsä, pelata ja jutella. Huippua!


-Ruut

Ps. Mun aivot on solmussa siitä määrästä määräaikoja, tehtäviä ja suorituksia, jotka pitää olla kuukauden sisään tehty. Mieluusti mahdollisimman hyvin. Löytyiskö tälle jatkuvalle juoksemiselle joku järki? Siksi parin päivän irtiotto tekee hyvää!

6 kommenttia:

 1. Katoin eka, että lasissa oli punaviiniä mutta tais olla limpparia. :D Hosulille ei kannata ainakaan juottaa punaviiniä. Vitsailut sikseen, kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Joo, Hosulille ei viiniä juoteta, niin pieni eläin menee siitä helposti ihan toisiin svääreihin! ;)

   Poista
 2. Kivalta kuulosti myös teidän pääsiäinen! Hienoja kuvia nuo yökuvat.

  VastaaPoista
 3. Tunnet varmaan Joensuun hyvin? Mitä kannattaa kaupungissa tehdä onko jotain kivoja ruokapaikkoja? Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tunnen kyllä! Ympäri vuoden on kaikenlaisia konsertteja: http://karjalainen.menoinfo.fi/, tuon linkin takaa voi katsoa päiväkohtaiset konsertit, keikat ja näyttelyt.

   Suosittelen myös Kaupunginteatteria, siellä menee pienellä ja isolla näyttämöllä esityksiä. Rakennus on myös hieno, se kannattaa käydä katsomassa vaikkei esitykseen menisikään. Ruokapaikoista suosittelisin Gaudea, joka on Tiedepuiston vieressä oleva pannupitseria. Voisin itseasiassa tehdä jonkun oman päivityksen Joensuutärpeistä jos kiinnostusta on?

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!