17.5.2014

Haitarialbumi

Tein äitienpäiväksi haitarialbumin, jonka posti kuljetti kotiseuduille. Idea tuli yhteisestä matkasta ja siitä tosiseikasta, että kuvia tulee teetettyä todella harvoin, ja vielä harvemmin teetetyt kuvat saa albumeihin järjestykseen. Nyt on!

Albumin tekemisen kanssa tuli kiire, ja pykäsin tämän kokoon kahdessa illassa, joten jouduin tyytymään simppeleihin ratkaisuihin. Oma kehittyminen on kuitenkin hauska huomata, koska vielä jokin aika sitten tämän tekeminen olisi vienyt huomattavan paljon pidempään. Kaikessa edistyy!
Kannessa Dymo- koneella tehtyjä kirjaimia.
Jos tilaa on vähän, suosittelen kuvien katkomista. Leikkuri on tässä kätevä apuväline. (Eikä välttämättä silti onnistu leikkaamaan suoraksi.)
Jos ei jaksa rustailla, dymokoneen lisäksi leimasimet auttaa myös asiaa!

Loppuun laitoin selvyyden vuoksi ohjeet, koska tämän albumin voi tietämättään avata molemmista ruseteista yhtä aikaan, jolloin käsissä on pitkä pätkä kaksipuoleista askarreltua paperia, jossa aukeemakokonaisuudet eivät hahmotu oikealla lailla.

Olipa kivaa tehdä tätä, mutta ehkä vielä mukavampaa antaa lahjaksi!

-Ruut

2 kommenttia:

  1. Hauska tuo käyttöohje! Ehkä myös aika fiksua koska ei välttämättä heti hiffaa miten tuollaista kirjasta luetaan. Keksitkö itse mallin?

    VastaaPoista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!