11.5.2014

Kevät: Juhlia

Keväällä juhlitaan niin valmistuvia kun Euroviisujakin, mutta tänä keväänä meidän perheessä juhlittiin äidin 70- vuotis synttäreitä perinteisin juhlamenoin. Karjalanpiirakoita, voileipäkakkua, pikkuleipiä...

 "Juhlia en pidä, mutta kahvit keitän jos joku käy"- periaate laajenikin kahden päivän massiivijuhlinnaksi (hups, mutta tämä olikin oletettavissa), ja olin apuna lähinnä kuvaten vieraita, keittiöapulaisena ja kukkien asettelijana.

Päivänsankari oli juhliinsa tyytyväinen ja vieraat kävivät ilolla. Oikeastaan hauska nähdä sukulaisia ja naapureita, vaikka vieraiden virrassa ei oikein mitään järkevää pysty juttelemaan.

Korttiin tulostin kuvan joulukuun paljuilusta, lisäsin pari nappia ja tekstin.
Viikonlopun lapsuuskotivisiitti voi myös paisua yltäkylläisyyden syömäjuhlaksi...


Kattaus oli retro: kaivelin kaiken maailman mökkikupit ja eriparilautaset ja kokosin niistä kaikenlaisia komboja. Muutama paatunut täti päivitteli tätä järjestelyä, mutta selitin, että tämä on tarkoin mietitty tyyliniksi.

Hosuli nautti myös pieneläimen tapaan juhlien keskipisteenä olemisesta, kun pari pientä ihmistä huomasi tämän viehättävän neulotun olemuksen nojailemasta noutopöytään. Ilo siis joka säädyllä!

Muistakaa muuten kevään juhlijat päivittää vieraskirjat ajan tasalle! Jos väliin jättää sivuja, voi jokaisesta tapahtumasta lisätä jälkeenpäin muutaman kuvan. Mulla on hyväksi havaittu vieraskirjakäytäntö, voisinkin jakaa niksin teijän kanssa ennen kevään juhlia!

-Ruut

4 kommenttia:

 1. Ihana kahvipöytä ja erityisen ihanat kahvikuppisysteemit. Paatuneista tädeistä viis!

  Satunnainen kävijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Olen paatuneista tädeistä samaa mieltä!!

   Poista
 2. Kahvikattaus näyttää täydelliseltä ja juhlat kuulostivat hauskoilta! Vaikka tosiaan vieraiden paljoudessa ei kaikkien kanssa ehdi jutella, niin kuinkin jo se, että jakaa juhlat toisten kanssa, tuo kokemuksen kohtaamisesta ainakin minusta. Olipas runollisesti sanottu, mutta ehkä käsität.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kiitos! Ymmärrän kyllä runollisen pointin, ja se on ihan totta. Eiköhän vieraatkin sen aina juhlissa ymmärrä, että kohtaamisen laatu on vähän erilainen. :)

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!