28.5.2014

Tarrakone, dymomasiina

Talouteemme kulkeutui kaupasta tarrakone. Ensitöikseni tuotteistin itseni.

Tarra tarttui hyvin neulottuun pintamateriaaliini. Siitä innostuneena liimasin tarroja yhteen jos toiseen hyväksi havaittuun paikkaan. Voitte kuvitella, mikä riemu asukkailla on, kun jokaiselle tavaralle löytyy nimetty paikka. "Hurei!", huutavat pienet eläimet kuorossa!"Kaupustelu kielletty"- tarra sopii mielestäni erinomaisesti kirjahyllyn kylkeen. Tarrailin ensimmäisen rullan innostuksesta. Olen lähettänyt Suomen Hosuliliiton jäsenrekisteriin kuuluville henkilöille myös tarpeellisia tarroja postitse, kuten "Sensitive", tai "HIK" tai "Älä astu päälle" tai "Hyvin pyyhkii". (Sopii erityisesti paperipullan yläpuolitekstiksi).

Väittävät vielä, että minulla on liikaa luppoaikaa....

Terveisin,
Herkkä Hosulinne, Tarrojen Herra


6 kommenttia:

 1. Dymomasiina on ihan paras! Tänään juuri naputtelin uuteen kastelukannuun tarran, joka ilmoittaa, että kannu on tarkoitettu yrteille, eikä siihen siis saa laittaa mitään myrkyllisiä kukkalannoitteita. Meillä on juuri samanlainen kuin tuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just hyvä! Mun mielestä tommonen vanhan mallinen tarrakone on mukavampi kun modernit kaverinsa. :)

   Poista
 2. Kannustan sua Hosuli tekemään vielä lisää tarroja. Keppostelu ei mene koskaan hukkaan!

  VastaaPoista
 3. Entäs jos on sorkat, mihin silloin voi pyyhkiä kun on vaan tassu ja käpälä -pyyhkeet??? Sorkkaeläinten sorsimista!

  T: Teppo Tuupanen, Suomen Sorkkaeläinliiton Pohjois-Karjalan alajaoston varapuheenjohtajan neuvonantajan matonpuistelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Teppo Tuuppanen, Suomen Hosuli- ja Pienten eläinten säätiö lupaa ottaa tulevassa toiminnassaan myös pienet sorkkaeläimet huomioon entistä paremmin. Voimme toimittaa teille oman tarran sorkkienne pyyhkimiseen ja yleisen viihtyvyytenne turvaamiseksi.

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!