8.6.2014

Kellumista

Sitä ei oikeasti tiedä koskaan minne päätyy, ainakaan silloin kun valinta ei ole enää omissa käsissä. Kun kaikki tarvittava on tehty, on vain matkustettava vielä yksiin valintakokeisiin ja odoteltava toisia. Lähdin siis Turkuun.

Juna-aikatauluja lapsuudenkodissani tsekkaillessani isä huomasi toimeni ja mietti että Turussa ei ollakaan vielä käyty. Asuntovaunu alle ja pyörät pyörimään!
Keskiviikkona tulisi Sibelius Akatemian tulokset klo9, juuri samaan aikaan Turun Amkin journalismin kokeiden kanssa. Kun pääsin sydän tykyttäen puhelimen ääreen vastaus oli tämä:


"Hei / Hello,

Olet varasijalla Sibelius-Akatemian opiskelijaksi. You are on the stand-by list for Sibelius Academy studies. Jos opiskelupaikkoja vapautuu, otamme heti yhteyttä varasijalaisiin ja tarjoamme vapautunutta opiskelupaikkaa.

Terv. / Regards
Sibelius-Akatemian hakijapalvelut / Admissions Office
hakijapalvelut@siba.fi / admissions@siba.fi (toimisto suljettu / office closed 20.6.-27.7.)"

Epätietoisuus siis jatkukoon vielä hetken! Tällä hetkellä en todella tiedä, mihin koloni asetan seuraavana syksynä. Tällä hetkellä en edes tiedä, missä olen ensi viikolla aikataulultaan epämääräisen ja nopeatempoisen freelance-työn takia. Joensuussa? Savossa?

Kuun lopussa olen vähän viisaampi syksyn suhteen. Ehkä kaikki menee niin kun on hyvä?

-Ruut

7 kommenttia:

 1. Jännäksi menee! Tsemppiä odotukseen ja muuhun tempoiluun.

  Näyttikö Turku parhaat puolensa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No menee kyllä, riittää muuttuvia tekijöitä tässä arjessa riittämiin... Kiitos tsempistä! :)

   En ehtiny kolmen pääsykoepäivän aikana tutkia kaupunkia läpikotasin, (tai jos jotakin niin laput silmillä) mutta se mitä näin miellytti kyllä! Etkös sä asu Turussa?

   Käytiin tsekkaamassa asuntovaunun kanssa Ruissalo camping ja se oli ainakin tosi mahtava alue, mikä ranta, kalliot ja luonto ympärillä!

   Poista
  2. Jep, Turussahan minä asustelen. Ruissalo on tosi kaunis paikka!

   Poista
 2. Olipa se lähellä. Toivon että pääset! Mihin toiseen kouluun hait Sibelius Akatemian lisäksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivosta! Ärsyttävän lähellä. Kukapa tuommoisen himotun koulupaikan peruisi? Nyt vaihtoehtona on joko iloita varasijasta tai tulla surulliseksi siitä että läheltä liippasi. Ehkä molempia?

   Hain Turun Amkin mediapuolelle lukemaan journalismia. Oli aika superyllätys, että sain pääsykoekutsun ja ajattelin kokeilla josko nappaisi!

   Poista
 3. Oi kun miellyttää silmää tuo kuva jossa on mäntyjä hiekkarannalla! Järkkärillä otettu? Jos on niin neuvotellaanko hintaa että saisin teettää siitä canvas-taulun?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi anteeksi, että vastaan näin kamalan paljon myöhässä. Kuvasta saa tottakai teettää mitä vaan, jos tarvitset isompaa kuvakokoa voit olla yhteydessä sähköpostitse ruuthokkanen@hotmail.com.

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!