25.8.2014

30 neliötä väriä (juhlien jälkeen)

Oma kolo, paras kolo? Tässä oma osani 60 neliön kaksiosta, jossa käytössäni oli talon olohuone. Ovettomuutta kompensoin paksulla punaisella verholla, joka toimi niin äänieristyksenä kun näköesteenäkin.

Puhun imperfektissä, koska nämä tavarat odottavat tällä hetkellä laatikoissaan uutta muuttoa, ja voin kertoa, että purin tavaramäärää laatikoihin neljä päivää. Muuttoprojektista enemmän jatkossa. Kuvasaldo otettu keväällä juhlien jälkeen, joten nämä kuvat ovat todellista arjen realismia!
Keinutuoli lainassa ystävältä, nojatuoli löytönä enon ullakolta. Ikean lampussa vanhan ajan henkeä jäljittelevä helminauha, joka on kiinni pikaliimalla.
Tilkkutäkistä löytyy lähes kaikki merkittävät mekot viimeisen kymmenen vuoden ajalta.
 

Himoitsen vanhoja huonekaluja ja hankinkin niitä sitä mukaa, kun mieleisiä tulee tarvetta vastaan. Aarreaitta on ollut enoni ullakko, josta on löytynyt 70- luvun täyspuinen mintunvihreä keittiönpöytä ja käsintehty punainen nojatuoli. Tällä hetkellä selailen lähes maanisesti tori.fi:n vanhoja huonekaluja, ja metsästän kapeaa jaloillaan seisovaa vanhaa liinavaatekaappia pariksi senkille, joka kannattelee televisiota. Lisää kodista täällä.

Hyvää alkavaa viikkoa, jatkan tavaroiden lajittelua ja yritän pysyä kaiken emootion keskellä hengissä!

Terveisin Ruut-Reipas

2 kommenttia:

  1. Oo, olet siis muuttamassa! Jännää! Kotisi on suloinen ja ihan sinun näköisesi (enkä tarkoita nyt sotkuja). Tai siis sen näköinen, millaisen kuvan blogista saa. :) Kuvaseinä ja tilkkutäkki ovat ihan täydelliset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kyllä, olen muuttamassa! Ilahduin kommentista paljon! Hihii!! Kuvaseinä lähti syntymään kolme vuotta sitten kuin vahingossa, kun halusin seinille täytettä.

      Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!