31.8.2014

Asuntoseikkailu

Tavarat odottavat autossa pakattuina purkamista ja sitä, että joku ajaa ne vajaat 600 kilometriä Turkuun. Ilokseni sain uuden asunnon avaimet jo käteen ja pääsin kartoittamaan asuntoa ennen tavaroiden saapumista. Vuokrasin kämpän näkemättä sitä ja asuntorumban ja useiden soitettujen puheluiden ja nettiselailun jälkeen olen äärettömän helpottunut oman kolon olemassaolosta!

Pyöräilin viime viikolla reittiohjeiden kanssa asunnolle ja koin jännittäviä hetkiä, kun moneen kertaan selatut kuvat kävivät toteen. Onko totta, että tämä avain käy tosiaan tähän oveen? Ja vielä seuraavaankin? Entä jos tämä onkin väärä osoite ja ronklaan jonkun toisen ovea epähuomiossa? Koska en pidä itseäni kovinkaan täyspäisenä suunnistajana, oli pakko varmistaa pihalla lastenvaunuja työntelevältä naiselta, olenko oikealla kadulla. Ovella piti vielä kurksitaa postiluukusta, näkyykö kuvista tuttu tapetti. Näkyihän se. 

 Oli pakko ottaa pari tanssiaskelta uudessa, tyhjässä asunnossa. Ja selfie, tietysti!


Tyhjässä asunnossa oli pakko ottaa myös heti ensikylpy. Toimi! Tulevalla viikolla jatkan asunnon perusteellista siivoamista, jonka jälkeen lasken päiviä siihen, kun tavarani saapuvat. Elämme muutoksen aikoja!

-Ruut

Ps. Hosulin terveiset: Hosuli on laajentamassa Varsinais-Suomen alueelle uutta (tai vanhaa) Suomen Pieneläin- ja Hosuliliittoa, joten hänet pitää kiireisenä uusien jäsenten metsästys. Suurempia kriteereitä ei ole, koska hosulius ei välttämättä näy henkilöstä ensikatselemuksella, vaikka toisista taas tämä luonteenlaatu näkyy ilmiselvästi. Tuen ystävääni hänen toimissaan kantamalla kaveria taskussa tai laukussa mukana. Pyrin myös pitämään Hosulin hyvässä tarkkailuvireessä asemoimalla hänet selkeästi näköetäisyydelle. 

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa lupaavalta! Minä olen myös surkea suunnistaja joten et ole yksin. Google maps pelastaa kun on hukassa, he.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Joo, google maps ja paikannuspalvelut selkeyttää sijainnin sillon kun meinaa joutua hukkaan. Tosin jos kovasti on hukkumaisillaan niin sekään ei auta. Onneksi on muitakin! :)

    VastaaPoista

Saat soperruksen!