26.9.2014

Sisustajan harmonia vs epäsopu


Opiskelijakodin ei tarvitse olla tylsä, eikä kaikkien lainaksi tai lahjoituksena saatujen tavaroiden epäsopivia keskenään. Toisinaan harmonia tulee juurikin epäsovusta.
 Edellinen osa postaussarjaa täältä.

Tuoli lahjoituksena enon vintiltä.

Nojatuolin vieressä näppärästi lankakori pakottavaa neulontatarvetta varten. Televisiota kannatteleva senkki löytö tori.fi:stä. Kaluste on jo kolhiintunut ja muutenkin ajan myötä huonossa kunnossa, mutta se on kevyt, kapeajalkainen ja kätkee mukavasti tavaraa.
Seinä näytti vähän liian tyhjältä. Kasasin sinne polaroid-kuvia neliön muotoon.


Soitin kerran keikan erään helsinkiläisen naapuruston kesäjuhlissa, ja paikalle oli tuotu kasa tavaroita, jota sai viedä mukanaan. Kultainen peili odotti minua tässä kasassa.
Keittiön pöytä ikuisuuslainassa sukulaiselta. Yksi tuoli hajosi käytössä ja toin parvekkeelta mustan tilalle. Hyvin uppoaa!

Ruskea tuoli roskalavalta. Maalattu petsilakalla.

Kuten aiemmin todettua, tämä koti on nyt uusien asukkaiden hyvissä käsissä. Osa tavaroista ei mahtunut kahdenkymmenenviiden neliön yksiöön, mutta yllättävän monta oleellista joka tapauksessa. Jatkan tavaroiden mallailua seinältä toiselle. Nyt painelen sivistyksen ulottumattomiin, koska kuulen Koivusaaren kutsun. Näin myöhään syksyllä en ole koskaan kokeillut mökkeilyä, mutta kun seura on lämmintä ei ole niin väliä tuuleeko jokaisesta ikkunanraosta.

Hauskaa viikonloppua!

-Ruut


4 kommenttia:

 1. Yllättävän paljon hyvää tavaraa menee hukkaan ja halvalla saa kun osaa etsiä käytettynä. Tuo nojatuolisi on tosiaan kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä juuri! Ja mikä ilo on koluta vanhoja tavaroita milloin mistäkin. Kiitos, minäkin tykkään nojatuolista paljon. :)

   Poista
 2. Mäkin täällä ihailen tota punaista tuolia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ilo kuulla! Kaiken lisäksi se on äärettömän mukava istua.

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!