23.10.2014

Reklamoi tyylikkäästi!

Voin ilolla ilmoittaa Suomen Hosuli- ja Pieneläinliiton uudesta palvelusta, joka koskee kaikkia kaltoin kohdeltuja henkilöitä.

Kyseessä on anonyymi reklamaatiopalvelu, joka lähettää sijaisreklamoijan tilanteeseen silloin, kun pääreklamoija ei toimeen kykene. Syynä voi olla jalkojen epäpituus tai liian suuri tunnekapasiteetti, joka tukkii puheen tuottamisen ja argumentointikyvyn. Me emme vaikene! Koska muutoin mikään ei muutu!

Kuulemani mukaan muusikko joutui tukalaan tilanteeseen, kun häneltä tilattiin neljän päivän hääjuhliin musiikit. Pyyntöön sisältyi tulomusiikkia, menomusiikkia, ruokamusiikkia, tanssimusiikkia neljän päivän ajan. Ruokapalkalla. Ystävyyteen vedoten.

Miten me toimimme? Näin: Lähetimme paikalle edustajan, jonka vasempaan käpälään sidoimme kulkustömistimet, oikeaan ukkospöntön ja kynsiin varustimme bodhrán- kehärummun.

Tarkoistuksena oli tuottaa mölyä tehokkaasti. Ohjeistimme sijaisreklamoijan kulkemaan soikeaa rinkiä reklamoinnin kohteen ympärillä lyöden kehärumpua 7/8- tahtilajiin sekä jupisemaan kovaäänisesti.

Homma hoitui tyylikkäästi, eikä musiikin tilaaja ikinä arvannut, kuka palvelun oli tilannut.


Tapaus kaksi: Toinen muusikko ei saanut oppilaitoksen soittotuntien pidosta tolkkua eikä opettajaa järjestetty. Lähetimme paikalle sijaisreklamoijan, jonka varustimme jalkahelistimillä ja klarinetilla. Ohjasimme avun oppilaitoksen rehtorin kotiovelle puolilta öin.

Sijaisreklamoijalla oli klarinetti ensimmäistä kertaa käpälässään, ja hän puhalsi pilliin sen minkä kykeni. Opettaja löytyi heti seuraavalla viikolla.

Neulotun henkilön oikeuksia on helppo talloa, taikka nimitellä huopuneeksi tumpuksi tai miksi hyvänsä. Onneksi en tähän ryhdy, vaan puolustan laajalti kaikkia maailman kaltoin kohdeltuja.

Mikä sinua on kiukuttanut viime viikkoina? Tarvitsetko reklamointiin apua?

Terveisin,
Hosulinne, neulottu pieneläin

4 kommenttia:

 1. Minä tarvitsen apua reklamointiin, kun ihmiset parkkeeraavat liian kauas kadunreunasta, enkä osaa silloin ajaa taskuparkkiin. Voi sitä iltapäivien kiukkua! Onneksi ja harmiksi kupla menee pian talviunille, niin saan toisen auton taas pihaan. Mutta silti, muita ihmisiä varten voisi reklamoida. Kuulostaa kätevältä palvelulta! Tai voi olla, että on jotain pirkkoja kyllä jo noita autoja varten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Liian kauas kadunreunasta parkkeeraaminen kielletty, vakavasti! Suomen Hosuli- ja pieneläinliitto lupaa toimia asian tiimoilta pikimmiten. Partio on jo ehkä matkalla.

   Poista
 2. Minua suututtaa pyörätiellä parveilevat kävelijät. Matkanteko hidastuu väistellessä ja varoessa. Reklamaatio heille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Niin meitäkin!! Suomen Hosuli- ja pieneläinliitto lupaa solmia jalankulkijat ruseteilla kiinni toisiinsa, niin oppivat kulkemaan jonossa.

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!