17.11.2014

Ullakkomuusikot

Tekniikka mahdollistaa viestien, nuottien ja äänen kulun matkojen takaa, mutta on siistiä, kun pääsee oikeasti soittamaan ja reakoimaan impulsseihin soittotilanteessa. Viime viikonloppuna soitettiin kirjastossa, kerrostalossa- ja ullakolla.

50- luvun kerrostalon puisella ullakolla on harjakatto, tummuneet seinät ja ikkuna, josta näkyy illalla taloja ja valoja.


Katotaan, kuinka kauan naapurit kestää tätä kilkutusta kerrostalossa. Yritän soittaa järkevällä volalla enkä koskaan iltaisin. Salainen ullakkonurkka on hyvä välimuotoratkaisu. Mutta talvi tulee, kova talvi tallaaja.

Mitä ääniä kuuluu naapurista ? Asuuko yläkerrassasi kanta-astuja tai aamuyöllä kotiin kolisteleva partypeikko ?

-Ruut

6 kommenttia:

 1. Ootte söpöjä! Miksi meidän talon ullakolla ei ole moista tilaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja soittokavereita. :) Tämä on aina hyvä selventää, hehe. Sun pitää muuttaa ehkä ullakolliseen taloon, tai sitten vierailla jonkun muun ullakolla!

   Poista
 2. Järjetön kanta-astuja asustaa yläkerrassamme. Yövalon sammuessa hän alkaa stepata villisti. Tai siltä se ainakin kuulostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut! Ääk, olenkohan se minä? Tai ainakin ite syyllistyn kanta-astuntaan, vaikka iltaisin yrittää tassutella hiljempaa.

   Poista
 3. Meidän naapurista ei kuulu oikein koskaan mitään, paitsi kuisti kolisee, kun kulkevat siellä. Silti pelkään, että mitäköhän meiltä mahtaa kuulua naapuriin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha, tuo onkin pahin! Miettiä, kun naapurista ei kuulu ääniä, että mitä meistä kuuluu muualle. Elämää epätietoisuudessa. :D

   Poista

Tässä käpäläni! Tartu siihen!