11.11.2014

Yksiön löytölipasto

Tein keväällä ennen muuttoa tarkkoja tilalaskelmia. Mitä tavaroita mahtuu kahteenkymmeneen viiteen neliöön? Laskin huonekaluni neliöinä. En ollut käynyt asunnossa, joten muuttokuorma oli pakattava laskelmien perusteella.

Ensinnäkin yritin pitää mielessä perusperiaatteen: hyödynnä korkeus. Pienessä asunnossa lattiatila on oleellista. Kun jalallisten huonekalujen alle jää ilmaa, syntyy tilan tuntu.

Totesin tarvitsevani kapean ja niin korkean lipaston kun löydän. Tämä tuli vastaan, 70- luvun ruskea laatikosto korkeilla jaloilla. Toimittaa virkaansa erittäin hyvin.

Yksi juttu mikä kannattaa pitää mielessä vanhoja huonekaluja hamutessa on joko kantoapu tai hissin olemassaolo. Tämän yksilön kokopuiset laatikot tekivät neljänteen kerrokseen kantamisen öh, haastavaksi. Toisaalta kaikkeen voi suhtautua kepeällä liikuntamielellä.

Hauskaa viikkoa!

-Ruut4 kommenttia:

 1. Hieno! Jännää, että 70- lukukin lopulta alkaa näyttää silmissäni kauniilta. Eli tämä kertoo siitä, että joka vuosikymmenellä on tahty myös kauniita esineitä.

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ja kiitos sanoistasi! 70- luku ei koskaan oo ollu munkaan suurin suosikki, mutta luulen, että joka aikakaudella on omat helmensä!

   Poista
 2. Retroradio mätsää hyvin lipastosi kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas tosiaan, ne mätsää yhteen. Hyvä käytännön sattuma siis!

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!