18.2.2015

Kun maailma kutsuu

Kun maailma kutsuu, pieneläin ottaa käpälät allensa ja suunnistaa hattu tukevasti vinossa kohti seikkailua. Niin yksinkertaista se joskus on, maailman kutsu.

Pieneläimen niukka olomuoto ei haittaa kulkemista. Kuten näette toisena kulkeva kaveri on kiinnittänyt käpälöihinsä vieterit, jotta pysyy muun joukon mukana.

Terve!

Milloin sinä lähdit viimeksi kiireellä kohti seikkailua?

(Seikkailu voi olla primitiivinen tarve suunnistaa suklaan perässä lähikauppaan taikka retki kirjastoon, tai mikä hyvänsä kunhan on hyvä väpä ja hoppu!)

Terveisin Hosulinne, Primitiivinen Pieneläin

8 kommenttia:

 1. Instagramin puolelta huomasin jo nämä kaverit. Ensimmäinen tötteröhattu on lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huraa, ompa kivaa! Tötteröhattukaveri on kyllä aika vänkä. :)

   Poista
 2. Tuollaiset vieterit olisi kätevät!! Ja tosiaan, sehän on seikkailu, kun kesken illan pitää lähteä ostamaan vaikka jäätelöä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suositellaan yleisesti vietereitä. Auttaa kummasti, vaikka vaan mielikuvana! Ja seikkailusta olen täsmälleen samaa mieltä. Kyse on mielen asemoinnista. 8)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä ilmestyy aina luentomuistiinpanojen sivuille...

   Poista
 4. Kaameaa! Miten tämä marssi on saattanut minulta jäädä välistä?!?! Täytynee tehdä valitus Liiton sivujaoston unohdettujen pieneläinten alalokeroijalle. Tietänee paperisotaa eli kaavakkeita. En pidä kaavakkeista, koska ne on vaikeaa täyttää sorkalla. Taas sorkallisia sorretaan. Hmph.

  Terveisin unohtunut sika-pieneläin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Sika-Pieneläin, Possueläinten Kultainen Kasvatti,

   Olen pahoillani, että vastaus tulee viiveellä! Mikään marssi ei ole Teiltä jäänyt peruuttamattomasti välistä, ja ilmoitamme välittömästi Teille, kun uusi tilaisuus koittaa. Marssimme kenties pieneläinten asialla jo loppuviikosta. Teillä on Täysi Oikeus valittaa joka jaostolle, mutta puolustukseksi kerromme, että mitään tahallista ei tämän tapahtuman taakse piiloudu.

   Jos haluatte täyttää sorkkajaoston sortokaavakkeen anteeksipyynnöstä huolimatta, autamme siinä mielellämme. Jos ette halua liittyä marssireissulle enää, ymmärrämme senkin, koska emmehän tässä maailmassa toisten eläinten taikka ihmisten tahtoon voi vaikuttaa.

   Toivomme Teille Valoisia Päiviä.

   Terveisin Ruut
   Suomen Hosuli- ja Pieneläinliiton perustajajäsen, täystollo

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!