15.2.2015

(Ystävänpäivä)viikonloppu

Viime viikolle sattui näppärästi vapaapäivä, jonka pyhitin teipeille, liimalle, glitterille ja ystävänpäiväkorteille. Perjantaina kesken luennon noussut kuume kiidätti minut kotiin tukevasti viltin alle, mutta viikonlopuksi sain vieraaksi kuumetaudin lisäksi ystäväni Mikon, joka vei pois sairastamisen tuomaa ankeutta. Niiin siistiä.
Kortitkin ehtivät tavoittaa saajansa. Mutakakkua, raitasukan vartta, maailman avauksia ja lattiahengailua hyvän ystävän kanssa, nyt jaksaa taas!

Miten siellä meni ystävänpäiväviikonloppu? Lähetitkö kortteja tai muistitko ystäviä jotenkin?

-Ruut

10 kommenttia:

 1. Mutakakku toimii aina... Tänä vuonna mies toi suklaata aamulla sänkyyn ja teki täysystävänpäiväyllätyksen! Pieniä ovat ilot. :)

  -Anna

  VastaaPoista
 2. Oih mutakakkua... Kortin tein miehelle, tai oikeastaan ulkoistin tekemisen lapselle, jee lapsityövoima ;D

  Ihana korttiteksti sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, just hyvää ulkoistamista! Kiitos, kortit tein tänä vuonna vähän hassuttelumielessä, mutta niistä tulikin ihan toimivia! :)

   Poista
 3. Taidan tehdä tuolla mallilla kortteja ensi vuonna. Kiitoksia pistetään korvan taakse siis!

  VastaaPoista
 4. Tein joulukortit teipeillä, ihan kiva materiaali ja helppo työstää. Nyt olen lopuilla liimaillut jääkaapin oviin aina jotain juttuja kiinni teipeillä:) Kauniita nää sun kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teipit on kyllä helppo keino saada askareisiin lisää väriä, ja mikäjottei jääkaappinkin. ;) Kiitos kuvakehuista!

   Poista
 5. Lattiahengailu on kivaa. Laitoin tähän taustalle muuten teidän Maanuttaren soimaan, tykkään energinen, maaginen biisi.
  Minä juhlin ystävänpäivää menemällä klo 4.48 aamusta Tehdasteatteriin, esityksen jälkeen tarjolla oli puuroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ompa aikaseen alkanu sinun ystävänpäivä! Hurjaa. Liputan kans lattiahengailua, paljon kivempaa kun tuoleilla mojottaminen.

   Oho, huippua jos Maanutar on ollu kuuntelussa! Se on meijän oma sävellys ja tradin pohjalta kirjotettu sanoitus. Kaheksantavumitassa on aina läsnä tietty imu, ja sen kautta maagisuus, hienoa jos se välittyy. :)

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!