21.1.2016

Paidassa pilkkuja

Hetki sitten oli  juhlat, jonne kävi kutsu. Syntymäpäiväsankarin toive oli pukeutua teemalla yksisarvinen. Kaivelin kaappiani, ja löysin pöyheän tyllihameen, sen jonka olin leikannut epähuomiossa vinoksi muutama vuosi sitten.

Kaivoin myös suurimman timanttikorun, jonka omistan ja pujoitin sormeen. Pilkkupaita valikoitui päälle yleisestä mielihalusta. Kuka voisi olla tuntematta oloaan mukavaksi pilkullisessa paidassa?


Lopputuloksessa on ehkä enemmän noitamieltä, kun yksisarvisia, mutta juhlat oli hauskat. Otan varaslähdön viikonloppuun näin jo torstaina ja lähden Kajon kanssa äänittämään Tampereelle. Jee!

Löytyykö sinunkin kaapistasi pilkkuvaatteita? 

Näissä mielenliikkeissä kohti viikonloppua,

Ruut

8 kommenttia:

 1. Kyllä, Ellokselta tilattu tummansininen/valkopilkullinen mekko on nykyään kestosuosikki! :) Pilkut ja pallot tosin viehättää silmää myös muualla; Löytyy mukeja, tyynynpäällistä, patalapuista... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän syyn kestosuosikkiuteen. Välillä pilkut ja pallot herättää suuriakin mielenliikkeitä!

   Poista
 2. Ei kyllä nyt, mutta parikymmentä vuotta sitten löytyi kyllä!
  Vaaleansininen paitapusero, jossa oli valkoiset pallot ja olkatoppaukset oli ehdoton bilepaita ykkönen, :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymähdin olkatoppauksille! Varmasti aikansa bilevaate! :D

   Poista
 3. No kyllä löytyy. Tai no jos pallot lasketaan? Samat värit kuin sulla, mutta siis isommat noi valkoiset pyöreät yksiköt. Yks mun lempparipaidoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, pallot lasketaan! Kuulostaa hyvätä luottovaatteelta. 8)

   Poista
 4. Pilkut on parhaita! Huomaan aina uudelleen ja uudelleen tarttuvani kaupassakin uusiin pilkkuvaatteisiin. Suosikkiluottohameeni on mustavalkopallollinen pliseerattu hame.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen myös, että muhun on skannattu joku pilkkututka, koska tartun myös kaupoilla pilkullisiin asioihin. Hyvä että en oo ainut!

   Pilkullinen hame! Ihanaa!

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!