1.6.2016

Mekkopuoli nainen

Ei aina mene hommat niin kun suunnittelee. Sitä kaivaa edeltävänä iltana pitsimekon kaapista, sovittaa vaatetta, tanssahtelee vähän täydellisen mekon ilosta peilin edessä, ja huomaa hetken päästä ettei mekko lähde päältä. Oonko lihonu? Onko vetoketjussa vikaa?

Note to self, älä osta mekkoa tarkistamatta, että sen vetoketju on ehjä. Aamulla mekko kiinnitettiin päälle parillakymmenellä hakaneulalla. Eikö näytäkin ihan suunnitellulta jutulta? (Skrollaa alaspäin.)


Oltiin viime viikonloppuna Kajon kanssa keikalla Raision kauppakeskus Myllyssä. Soitettiin tasatunnein pikkukeikkoja ja kerran päälavalla. Ensiesityksensä sai myös uusi kesäbiisi "Kuin kruunu", jossa odotetaan kesäheilaa saapuvaksi.

Kuvissa näkyvä soitin on muuten jouhikko, jonka sain joululahjaksi Jonilta. Sekin soi ensimmäistä kertaa livenä. Jatkossa ehdottomasti lisää!

Mitä sinä hosuit viimeksi? Hauskaa loppuviikkoa!

Terveisin,
Ruut

Kuvat: Joni Heinonen

6 kommenttia:

 1. Ai mitkö hosuin....helpompi olisi kertoa, mitä en ole hosunut...ainainen "kiire"..:)
  Tuossa mekossa onkin kiva kiinntys....hakaneulat...:) Ihme, kun ei kukaan suunnittelija ole tuota keksinyt..:D

  VastaaPoista
 2. ...siis huomaatko...kirjoitankin niin nopeesti, etti sormet pysy perässä ja tekstit vilisevät virheitä..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, hihittelen täällä näille sun kommenteille! ;D Kerrankos sitä kirjottaa pari ohilyöntiä! Voi vitsiläinen, pitääkin varmaan patentoida tuo vetoketjuton ratkaisu- tai sitten en ompele koko ketjua uudestaan vaan jatkan hyväksi havaitulla hakaneulalinjalla. :D

   -Ruut

   Poista
 3. Siis ihan täydellinen! Mihin sitä nainen edes vetoketjua tarvitsee, ei mihinkään! Mutta että Myllyssä, voihan että, olisipa ollut kiva olla kuulemassa... Oletteko muuten Kaustiselle menossa, kuulisiko teitä siellä? Jouhikko on makee vempele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superpaljon! Ihan mahtavaa, jos tuota virhettä ei tajua heti. 8)

   Jouhikko on kyllä maugee kapine pöhinöineen. Tarinamme on vasta alussa. Ei olla Kajon kanssa tänä vuonna Kaustisella, koska mulla on töitä. Risto on, mutta en muista kokoonpanon nimeä. Ehkä mä ilmottelen jatkossa myös täällä blogin puolella Turku-huudien keikoista niin tieto tavoittaa. :) Hauskaa Kaustisviikkoa jos oot menossa folkkeilemaan!

   -Ruut

   Poista
  2. Ok, juu, kannataa ilmoitella :)

   Ja kiitos, mennään, miehen irkkubändillä on pelimannikeikkoja siellä taasen.

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!